Spies fjerner krav om mundbind på egne charterfly fra i morgen den 1. marts

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For første gang i snart to år kan både kabinepersonale og gæster ombord på Spies’ charterafgange med Sunclass Airlines vise deres smil frem uden at være dækket af mundbind. Fra i morgen, 1. marts lader man nemlig ’maskerne falde’ på samtlige af Sunclass Airlines’ danske, svenske og norske afgange. Og det bliver til stor glæde for både gæster og personale, forventer man.

Reaktionen var ikke til at tage fejl af hos kabinepersonalet i Spies’ eget flyselskab, Sunclass Airlines, da de i fredags fik at vide, at man kan pakke mundbindene væk på alle flyvninger fra i morgen, 1. marts. Kabinechef Carl-Henrik Pedersen siger:

Vi glæder os til vi igen kan se hinandens smil og ansigtsudtryk. Kontakten med vores glade feriegæster er det som gør, at vi elsker vores job. Og det betyder altid noget, når man får feedback gennem et smil eller grin fra gæsterne. Under pandemien har vi smilet med øjnene og gjort vores bedste for at beholde denne kontakt. Men det bliver alligevel dejligt at komme tilbage til normalen.

Carl-Henrik Pedersen, Kabinechef

Hos Spies understreger man, at gæsterne har været søde til at overholde kravet om mundbind, men at man forventer en meget positiv modtagelse af nyheden – ikke mindst fra de godt 500 Spiesgæster, der i morgen tidlig kan stige ombord på Sunclass Airlines med vintersnuderne mod De Kanariske Øer eller Kap Verde. Kommunikationschef Sofie Folden Lund siger:

Vores gæster har efterspurgt dette den seneste tid, og da tingene er normaliseret herhjemme og mundbindene afskaffet, så mener vi det er tid til at lade dette skinne igennem på vores egne flyvninger i Sunclass-maskinerne også. Jeg tror gæsterne glæder sig til det samme som os, nemlig at kunne se hinandens smil og ansigtsudtryk, og ikke mindst at tale sammen uden at lyden blokeres af mundbindet.

Sofie Folden Lund, Kommunikationschef i Spies.

Hos Spies er man dog helt tydelig omkring, at det ekstra høje fokus på hygiejne fortsætter, både inden gæsterne stiger ombord og løbende under flyvningen, ligesom alle Sunclassfly er udstyret med effektive HEPA-filtre, der udskifter luften i kabinen hvert 2-3 minut. Og så understreger selskabet overfor sine gæster, at man stadig skal pakke en stak mundbind med sig i håndbagagen, da det vil være et krav både i lufthavnene, og udvalgte steder på flere rejsemål.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *