Norwegian leaser ti nye Boeing 737 MAX 8-fly

Norwegian 737 MAX 8

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian fortsætter med at udvide sin flyflåde og har indgået aftaler om at lease fly fra AerCap. 10 af flyene er fabriksnye Boeing 737 MAX 8, som leveres i første halvdel af 2023.

Norwegian har et langvarigt samarbejde med AerCap, der er verdens største flyleasingselskab. De underskrevne leasingaftaler inkluderer også otte Boeing 737-800 NG, der indgår i flåden på 70 fly, der vil være i trafik i løbet af sommeren 2022. Samlet giver aftalen Norwegian en flåde på 80 fly i sommersæsonen 2023.

De nye fly gør, at vi når målsætningen om at bygge en stor, moderne og mere brændstofeffektiv flyflåde. Flådeforøgelsen er vigtig for selskabets videre udvikling af kundetjenester i et omfattende rutenetværk i Norden og til europæiske destinationer.

Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Boeing 737 MAX 8-modellen har cirka 14 procent lavere brændstofforbrug sammenlignet med tidligere generationers fly og vil bidrage til at sikre, at Norwegian når målet om at reducere sine CO2-udledninger med 45 procent i 2030 sammenlignet med 2010-niveau.

Norwegian har tidligere offentliggjort leasingaftaler, der øger flåden fra de nuværende 51 fly til en flåde på 70 fly i sommeren 2022. Selskabet har mulighed for at erstatte nogle af flyene i disse aftaler med tilsvarende kortdistancefly fra Airbus.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *