Spies på vingerne igen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter lang tids pause er Spies igen klar til at gå på vingerne allerede fra denne weekend. Det bliver dog med et foreløbigt begrænset program til Mallorca, Rhodos og Kreta.

Med de nye rejsevejledninger fra Udenrigsministeriet, er det igen muligt at rejse til store dele af Europa. Hos Spies har de arbejdet intenst med at få fly og hoteller klar til at sende danskerne på sommerferie sydpå igen. Parallelt med dette er der arbejdet med et grundigt ”Safe Travel” program, som inkluderer udvidede rutiner for sundhedsmæssig sikker rejse. Derudover er der hele sommeren gratis ændrings- og afbestillingsforsikring ved køb af en charterrejse.

Det er fantastisk, at vi igen kan sende vores gæster af sted på ferie. Der er ikke noget, vi hellere vil, så vi glæder os til at byde de første velkommen i vores eget Sunclass Airlines fly den 25. juli fra både København og Billund.

Lisbeth Nedergaard, kommunikationschef Spies

Det bliver i første omgang med et begrænset program fra København og Billund. Spies fokuserer denne sommer på de mest populære destinationer i Grækenland og Spanien fra slutningen af juli og til Cypern fra slutningen af august. Men allerede fra 27. juni er det muligt at rejse og booke pakkerejser med rutefly.

Vi mærker en stor rejselyst hos danskerne. Telefonerne kimer og rigtig mange skal af sted allerede med de første fly. Vi har siden nedlukningen tilbudt gratis ændring af rejser og det er der mange, der lige gør brug af – enten til afrejse nu eller senere.

Lisbeth Nedergaard, kommunikationschef Spies

Ruteprogram sommer 2020

Fra den 25. juni ser ruteprogram for Spies sådan ud:

  • Lørdage til Mallorca fra København og Billund
  • Søndage til Rhodos fra København og Billund
  • Tirsdag til Mallorca fra København
  • Torsdag til Kreta fra København

Fra 2. september udvides programmet yderligere, blandt andet med Gran Canaria.

Billeder: SpiesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *