Staycation på Hindsgavl Slot

Hindsgavl Slot - Staycation

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi har været på et besøg på Hindsgavl Slot ved Middelfart. Dette var endnu en tur på staycation som vi tager for at komme væk fra hverdagen og de mange timer på hjemmearbejdspladsen.

En tur væk i weekenden har været vores måde at skabe luft og afstand til det sidste års tid med corona, hjemmearbejde, hjemmeskole og generelt mange timer inden for hjemmets 4 vægge.

I dette rejsebrev får du billeder at se fra en tur til Hindsgavl Slot – et sted vi godt kan anbefale en tur til, hvis du har lyst til plads omkring dig og gode udflugter i nærområdet.

I Middelfart på Hindsgavlhalvøen – den vestlige spids af Fyn – ligger Hindsgavl Slot i unikke omgivelser, der stammer tilbage fra middelalderen. Slottet har gennemlevet en dramatisk historie med krige og ødelæggelser, men fremstår i dag som et moderne og autentisk hotel og konferencecenter.

Hindsgavl Slot - Staycation
Hindsgavl Slot – Udsigten fra hovedbygningen og over mod de gamle stalde. Vores værelse var i bygningen bagerst til venstre i billedet.

Selve hovedbygningen var renoveret flot og havde store flotte stuer, hvor også morgenmad, frokost og aftensmad kunne spises under normale forhold. Læs mere her hvad der er muligt lige nu.

Hindsgavl Slot - Staycation
Hindsgavl Slot – Hovedbygningen

Udsigten ud over parken med vandet i baggrunden viser hvor meget plads der er tilknyttet Hindsgavl Slot.

Hindsgavl Slot - Staycation
Hindsgavl Slot – Udsigten fra Hovedbygningen og ud over parken med vandet i baggrunden.

Der var lidt sødt at spise til eftermiddagskaffen.

Hindsgavl Slot - Staycation
Hindsgavl Slot – Lidt sødt til eftermiddagskaffen

Værelset

Selve værelset var ikke i hovedbygningen men i de gamle ko- og svinestaldene.

Værelserne i ko- og svinestaldene er moderne i deres udtryk. Her kombineres elementer fra den oprindelige staldbygning med moderne hotelløsninger. De rå vægge i genbrugsmursten står i kontrast til det hvide loft og de smukke stofbeklædte sengegavle. De fritstående, runde brusenicher giver et skulpturelt præg til rummet.

Maden var også i den gode ende. Der var god kvalitet og kvalitet over de 3 retter vi fik til aftensmaden.

Læs selv mere om mulighederne for ophold eller firmaevents på Hindsgavl Slots hjemmeside her.

For en god ordens skyld er opholdet afholdt i sidste del af 2020 og før restriktionerne blev strammet yderlig ned for mad i restauranter.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *