Stelia Aerospace har for nylig offentliggjort deres bud på det ultimative business class sæde til et single aisle fly

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Airbus datterselskabet, Stelia Aerospace, har designet et nyt og flot business class sæde tiltænkt single aisle langdistance fly som eksempelvis Airbus eget A321XLR.

Det nye Stelia Opera sæde lægger op til et komfort niveau på single aisle fly som vi ellers kun er vant til at se på større fly som Airbus A350 eller Boeing 777. Sædet kommer tilsyneladende til, at byde på et komfort niveau som minder mere om hvad vi er vant til at se i QSuite hos Qatar Airways og bliver det bredeste business class sæde på et single aisle fly.

Fotokredit: Stelia Aerospace.

Skydedøre og direkte adgang til gangen

Stelia´s nye Opera business class sæde kommer til at byde på en imponerende grad af eksklusivitet på et single aisle fly:

 • Direkte adgang til gangen for alle
 • Et sæde som kan omdannes til en helt flad seng
 • En 20 tommer fladskærm
 • Skydedøre

Hertil kommer en række af opbevaringsrum og en dedikeret holder til din laptop.

Fotokredit: Stelia Aerospace.

For mig er den vigtigste detalje næsten, at vindues sæderne er vinklet ud mod vinduerne.

Det bliver spændende at se på hvilke ruter vi kommer til at opleve det nye sæde. For nuværende har Stelia Aerospace ingen konkrete ordre på sædet.

Kilde og fotokredit: Stelia Aerospace.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Frank siger

  Jeg synes ikke det er en god idee at vinkle sædet ud mod vinduerne. Det betyder at du kommer så langt fra vinduet at du reelt sidder i række 2 og så er vinduet lidt ligegyldigt.

  • Carl Erik Larsen siger

   Hej Frank.
   Mange tak for din kommentar. Altid værdsat.
   Heldigvis er vi mennesker forskellige. I artiklen giver jeg blot udtryk for min personlige holdning: Jeg sætter kunne se ud, eller vende mod vinduerne, når jeg flyver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *