Norwegian er igen udnævnt til bedste lavprisselskab i Europa i et år præget af COVID-19

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian er blevet tildelt prisen ”Europas bedste lavprisflyselskab 2020” ved World Travel Awards – en af rejsebranchens fornemste og mest anerkendte globale prisuddelinger. Det er sjette år i træk, at Norwegian modtager denne udmærkelse.

World Travel Awards blev oprettet i 1993 med det formål at fejre og belønne de bedste spillere globalt i rejsebranchen. Det er repræsentanter fra branchen, der udpeger prisvinderne. Trods COVID-19 blev World Travel Awards alligevel afholdt.

Læs mere: Se alle årets vindere i Europa her

COVID-19 har påvirket rejsebranchen globalt og har indebåret, at Norwegian i løbet af 2020 har mødt udfordringer af hidtil uset styrke. Gennem hele den forlængede krise har vi fortsat med at fokusere på vores kunder ved at understøtte vigtige indenrigs- og europæiske ruter. At vinde prisen som ”Europas bedste lavprisflyselskab” for sjette år i træk er endnu et bevis på, at vores dedikerede og engagerede medarbejdere rundt om i verden virkelig er Rednose Warriors.

Jacob Schram, Norwegians koncernchef

Det er et svært år at vurdere flyselskaberne i, da det reelt kun er årets første 2 måneder som var normale. Resten har som alle ved været præget af COVID-19.

Trods de svære udfordringer, som flybranchen står overfor i år, har Norwegian vist sin store styrke og har tilbudt fremragende service igennem hele året. Flot arbejde, Norwegian, at I har sjette år i træk hiver prisen for ”Europas bedst lavprisselskab” med hjem.

Graham E. Cooke, grundlægger og administrerende direktør i World Travel Awards

Norwegian har tidligere i år modtaget følgende priser:

Læs mere her om Norwegians anerkendelser og udmærkelser gennem årene.



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *