Et stigende antal danskere pakker påskekufferten

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Påsken er om hjørnet og mange rejsebureauer melder om høje vækstrater og udsolgt for ferier i de kommende helligdage. Danskerne valfarter særligt ud i Europa, hvor blandt andet storbyerne hitter. Fra Danmarks Rejsebureau Forening lyder det dog, at danskerne søger mange forskellige rejsemål, og særligt i år byder foråret og påsken på et bredt udvalg af muligheder.

Efter de kolde og triste vintermåneder begynder aftenerne nu at blive lysere, og den danske natur er så småt ved at springe ud. Det er dog ikke nok til at holde danskerne inden for landets grænser i påsken, for lige nu melder mange rejsebureauer nemlig om udsolgt i de kommende helligdage.

Den store rejselyst hænger blandt andet sammen med, at påsken falder sent i år, lyder det fra Lars Thykier, der er adm. direktør i Danmarks Rejsebureau Forening:

I 2016 lå påsken i marts, og i år falder den midt i april. Det betyder, at rigtigt mange af Europas store forårsrejsemål rigtig er i gear, når danskerne får deres feriedage i hænderne. Det gælder alt fra storbyer til flodkrydstogter m.m. Derfor oplever vi mange bureauer, som glæder sig over den sene påske og melder om stor vækst i antallet af solgte rejser.

Budskabet bakkes op af Vitus Rejser. Herfra lyder det, at de har solgt 190 pct. flere rejser end i påsken sidste år.

Heidi Maak, som er administrerende direktør hos Vitus Rejser udtaler at:

35 pct. af vores kunder søger mod storbyerne, men generelt vil jeg karakterisere danskernes efterspørgsel som bred. Vi sender rejsende på ture til alt fra blomsterfestivaller i Holland og til Gardasøen i år. Og det er rejsemål, som ikke havde været lige så velegnede, hvis påsken igen var faldet i marts, som vi så i 2016.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *