Stort krydstogtskib gennemrenoveret og har fået flere luksuskahytter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det internationale krydstogtselskab Norwegian Cruise Line (NCL) har foretaget en omfattende renovering af krydstogtskibet Norwegian Joy. Det 333 meter lange skib har tilbragt tre uger i tørdok og blandt andet fået tilført skibsklassens største spa-afdeling, 24 nye balkonkahytter samt en større suiteopgradering.

Norwegian Cruise Line løfter nu sløret for istandsættelsen af Breakaway Plus-skibet, Norwegian Joy.

Forbedringerne af Norwegian Joy er nogle, vores gæster har efterspurgt – og dem har vi leveret. Vi stræber efter at udvikle oplevelserne ombord baseret på vores gæsters ønsker og behov, og dette er endnu et eksempel på, hvordan vi sætter gæsterne først, når vi træffer beslutninger. Med de nye opgraderinger, som udvidet spa og ekstra rummelig indkvartering, har vi givet vores gæster mere plads til at slappe af, trække stikket og nyde tiden ombord med dem, de holder af.

David J. Herrera, president for Norwegian Cruise Line.

Blandt de mest markante forbedringer er den nye rummelige termiske suite i skibets spa, Mandara Spa and Salon, som efter renoveringen er den største i skibsklassen Breakaway Plus Class.

Foto: Norwegian Cruise Line / PR

Fremover kan skibets gæster nyde en fuldendt spa- og wellnessoplevelse med Four Senses Lounger, sauna, is- og dampbade. De ny tilførte spafaciliteter er en del af NCL’s anerkendte Mandara Spa-oplevelse, der i 2023 blev kåret til ’Bedste spa’ af redaktørerne på Cruise Critic.    

Derudover har Norwegian Joy fået tilført 24 nye balkonkahytter, og i skibets private suiteafdeling The Haven by Norwegian® er de 197 m2 store Premier Owner’s Suites blevet redesignet, så de nu indeholder tre soveværelser. Ønsker man en børnefri ferie til søs, kan man se frem til at dase i den nyistandsatte og opgraderede The Vibe Beach Club med private og luksuriøse cabanas. 

Norwegian Joy forlod tørdokken i Rotterdam den 11. februar for at starte en transatlantisk rejse fra Southampton til Miami. I øjeblikket sejler hun på en række 7-dages krydstogter i Caribien fra Miami. Til sommer sættes kurs mod New York, hvorfra det nyrenoverede skib cruiser videre til Bermuda.  

I dag består Norwegian Cruise Lines flåde af 19 moderne skibe, der sejler til mere end 400 af verdens mest eftertragtede destinationer – herunder Great Stirrup Cay, som er virksomhedens egen private ø i Bahamas samt virksomhedens resort, Harvest Caye, i Belize.   Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *