Syv danske roadtrips

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

VisitDenmark har lige præsenteret syv fantastiske roadtrips i Danmark. Det sker i samarbejde med Netflix og tre danske influencer familier. Og naturligvis med bidrag fra en række danske destinationer.

Animationsfilmen “Familien Mitchell mod maskinerne” havde premiere på Netflix den 31. marts i år. Den handler om den ret sære familie Mitchell, der pludselig skal redde hele verden. Robotterne vil overtage verdensherredømmet, hver en ting med en computer chip bliver levende, og på familiens roadtrip på tværs af USA må de kæmpe mod maskinerne, der er i gang med at tage alle menneskene til fange. Der er masser af action i den 113 minutter lange film, som dog også tager en tankevækkende tur rundt om vores afhængighed af mobilen. Hvad gør den ved den måde, vi er sammen som familie?

På tur i Danmark

Inspirereret af filmen blev tre danske influencer familier sendt på roadtrip i Danmark i april. I en ældre brun Volvo satte familierne kurs mod bl.a. Kerteminde, Enø, Højer og København, og der blev redet på ponyer langs kysten, sejlet med GoBoat i havnen, fløjet med droner og meget mere – og spist fiskefrikadeller, is og gourmetpølser. 

Familiernes oplevelser blev filmet til tre webisodes, som man nu kan se på Instagram hos Far til fire PigerAne Louise Reimar og Hanne Münster, der tilsammen har 140.000 følgere. Også på de sociale medier dukker de tre små film op og viser oplevelser i Danmark. Desuden distribueres de via andre mediekanaler, fx Woman.dk.

Syv nye ruter

De tre webisodes er en del af Meget mere end bare Danmark-kampagnen.

Bl.a. på grundlag af vores input blev ruterne lagt til de tre influencer familiers ture, og i slutningen af hver webisode henvises til megetmereendbare.dk. Her har vi lagt syv ruter, som danskerne selv kan prøve som turist for en dag. Destinationerne har meldt ind til ruterne, så der er spækket med overraskende oplevelser i hele landet.

Lene Hylleberg, senior projektleder, VisitDenmark

De syv ruter er lagt, så danskerne kan komme rundt til alle 19 destinationer – og de kan hver især køres på en enkelt dag. De tre webisodes vil senere blive tilbudt til destinationerne, så de kan dele dem på deres hjemmesider, og de vil også blive delt på megetmereendbare.dk. Jeg vil kort præsentere de syv forskellige ruter.

Rute 1. Til hest, til hjuls, til bords

Fra oplevelser på hesteryg til segwaykørsel. Denne roadtrip i det sydlige Jylland spænder bredt, og måske der også gemmer sig en kage eller 21 på ruten, hvis man kigger godt efter.  

Du kan også finde ruten på Google Maps her.

Rute 2. Fossiler, vandsport og surfervibes

Hvis du er en vandhund, så vil denne roadtrip på toppen af Sjælland være et stort hit. Her kan du svinge dig i troldens fiskestang, prøve kræfter med vandsport eller se på med tæerne i sandet og en saftig burger i hænderne. 

Rute 3. Arkitektur, natur og storbytur

På denne roadtrip i det sydlige Sjælland, på Lolland-Falster og i København oplever man både arkitektur i verdensklasse, naturens ro og hovedstadens charme.

Du kan også finde ruten på Google Maps lige her

Rute 4. Hvalsafari og kaninkig

Verdens mindste hval, øen med de mange kaniner og storslået arkitektur venter på dig på denne roadtrip på Fyn, i Trekantsområdet og på Endelave. 

Du kan også finde ruten på Google Maps lige her

Rute 5. Troldejagt, slotsgåder og streetart

Fra naturens dybe stille ro i Danmarks første nationalpark til streetart i Aalborgs gade. På denne roadtrip i det nordlige Danmark oplever man lidt af det hele, og så lidt til. 

Du kan også finde ruten på Google Maps lige her

Rute 6. Jordomrejse og paddletur

En roadtrip for både unge og gamle i Aarhus, Mariager og Herning, hvor der både skal padles på hemmelige stier og kigges på kunst langt ude i skoven. 

Du kan også finde ruten på Google Maps lige her

Rute 7. Hellige klipper, havkajak og hæsblæsende oplevelser

På Bornholm ligger de store oplevelser på stribe fra kajaktur ved Hammershus til en bisonsafari til fods og måske, hvis du tør, en edderkoppejagt i Den Sorte Gryde.

Du kan se ruten på Google Maps lige her

Forsidefoto leveret af VisitDenmark. © Niclas JessenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *