Tag et afbræk fra hverdagen, og støt en god sag.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Med Lufthansas nye app; Flight Mode, kan du afskære dig selv fra al mobil kommunikation, med blot et tryk på en knap. Men det er ikke kun dig selv du gavner ved at bruge appen – du støtter nemlig også op om velgørenheds projekter, ved at tage en slapper fra mobilen.

Det appen i bund og grund går ud på, er at få dig til at slukke for al kommunikation, til fordel for velgørende formål. Det er sundt at tage en pause fra mobilen ind imellem, og en halv time her og der, vil faktisk gøre godt for dig selv.

Du kan også sætte mobilen på flight mode om natten, så du ikke bliver forstyrret af beskeder om natten, og ligger vågen længere end nødvendigt.

Lufthansa støtter læringsprojekter rundt om i verden, i takt med at du sætter din mobil mere og mere i flight mode, og dermed gør du også en god gerning ved at sætte den i flight mode.

Appen kan downloades på dette link, hvor du også kan læse mere om konceptet.

Denne app er blot en ud af mange gode apps udviklet af Lufthansa – Tag evt et kig forbi deres side i App-store, hvor der er mange andre Lufthansa apps.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *