Tag på ø-hop i Danmark denne sommer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

En god nyhed for danskerne der gerne vil holde sommeren hjemme i år. 3 danske flyselskaber er gået sammen og tilbyde et klippekort til ø-hop på nogle af de danske øer.

Copenhagen Air Taxi (CAT) , Danish Air Transport (DAT) og NORDIC Seaplanes er gået sammen og tilbyder nu et 10-turs klippekort, som kan bruges på deres fælles ruter rundt i Danmark og til 7 danske øer.

Så vil du opleve noget spændende denne sommer, hvor du kan tage nogle dage på Bornholm og så tage til vandflyet til Samsø, så er det nye ø-kort lige noget for dig.

Hvordan virker det og hvad er prisen

Med et ø-kort kan du hoppe til og fra 7 danske øer til kun 333,- kr per klip.

Hop på et fly i Aalborg, Billund, Aarhus Havn, Aarhus lufthavn, Roskilde, Københavns Havn, Kastrup, Sydfyn, Samsø, Rønne, Skagen, Anholt eller Læsø

De 3 flyselskabers ruter og priser.

For 1, 2, 3 eller 4 klip. Det bliver ikke nemmere! Et klippekort med 10 klip koster 3.333 kroner.

Du skal først købe dit Økort hos Rikke på [email protected] – 70 20 00 60 – tast 1. Når du derefter skal booke en billet, skal du bestille hos det selskab, du skal flyve med.

Læs mere på hjemmesiden www.økort.dk

Der gøres meget for at holde risikoen for urenheder og smitte på et minimum. Se denne video og se at du rejser “mere sikkert” med danske fly end du gør med for eksempel s-toget eller bussen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *