Tag en weekend på ishotel nord for polarcirklen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Normalt forbinder man mest Spies med sol, sommer og sand mellem tæerne. Nu lancerer Danmarks største rejsearrangør for første gang rejser til verdens ældste og største Icehotel, 1.900 kilometer mod nord i Jukkasjärvi, der hvor polarcirklen ligger sydligt, og nordlyset farver himmelen grøn.

Der er tale om skræddersyede weekendture fra december til april. Herefter smelter dele af ishotellet nemlig, inden det atter bygges op på ny vinteren efter af 5.000 tons is fra Torneelven. Salget for vinteren 2022 åbner fra i morgen den 10. september.

Drømmer du om at sove som en snedronning eller -konge på skindbelagte isblokke i frisk polarkulde? Og synes du, at nordlys kunne være en fin erstatning for neonlys? Så bør du overveje at skifte årets storbytur ud med en helt unik rejse til den anden side af Polarcirklen, nærmere betegnet Jukkasjärvi i det allernordligste Sverige.

The Winter Garden – Nina Kauppi & Johan Kauppi photo-Asaf-Kliger

Her skabes hver vinter et nyt og unikt ishotel, hvor kunst, design og kultur vokser frem ud af 2.500 isblokke fra den tilfrosne Torneelv. Icehotel er verdens ældste og største, og et sted der for mange står højt på listen over drømmedestinationer, fortæller Spies’ kommunikationschef Sofie Folden Lund. Nu åbner Spies så op fra Danmark med en tredages weekendoplevelse fra december til april med SAS-fly fra København over Stockholm til Kiruna. Spies udbyder de nye iskolde rejser i forskellige varianter. Her kan gæsterne blandt andet bestille nordlyssafari, hundeslædetur og deluxe is-suiter på det spektakulære hotel, der er ejet af norske Petter Stordalen, som også ejer 40% af Spies Rejser.

Et skridt på vej mod flere helt nye rejseoplevelser

Hos Spies er man stolte over at kunne tilbyde en så anderledes rejseoplevelse. En weekend på ishotel i Nordsverige er noget helt andet end det, man måske normalt forbinder rejsearrangøren med.

Hos Spies arrangerer vi altid rejser, som vi selv ville elske at tage på. Og selvom mange primært kender os fra badeferier til Middelhavet eller de græske perler, så tilbyder vi faktisk over 380 forskellige rejsemål overalt i verden. Lige præcis et ishotel 200 kilometer nord for Polarcirklen har vi dog ikke haft før. Men vi ser det som en helt naturlig udvikling henimod at tilbyde vores gæster endnu flere unikke og skræddersyede rejseoplevelser som supplement til det, de allerede kender og elsker.

Sofie Folden Lund, kommunikationschef ved Spies.

Og det er blandt andet sådanne oplevelser en nordlyssafari med base på et hotel lavet af is skaber ifølge Sofie Folden Lund. Hun tilføjer, at det takket være Petter Stordalens ejerandele i både Icehotel og Spies nu er endnu mere oplagt at tilføje disse rejseoplevelser i rejsearrangørens portefølje, hvor man også ser skræddersyede yoga- og træningsrejser blive mere og mere populært – og derfor noget, der i endnu højere grad satses på fremadrettet.

Læs mere om Spies’ weekendture til Icehotel, der starter ved en pris på 5.995,- for fly, overnatninger, morgenmad og isskulpturering.

Alle billeder er taget af Asaf Kliger.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *