For 5,6 millioner kan en hel ø på Maldiverne blive din i en uge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Har du brugt det seneste år på at spare op til familiens ultimative drømmeferie, når verden åbner igen? Så kan I nu stige ombord i jeres private fly-suite i København og vågne op ni en halv time senere på jeres egen, eksklusive tropeø i Det Indiske Ocean.

Kridhvide sandstrande, azurblåt hav, farverige koralrev og midt i det hele et næsten ufatteligt, overdådigt luksusresort med alt, hvad hjertet kan begære af kulinariske oplevelser, action og afslapning. Så kan det vist ikke blive bedre. Det skulle da lige være, hvis du kunne flyve direkte og næsten lige så luksuriøst dertil. Og nå ja, hvis du kunne have det hele for dig selv.

Verdens bedste business class – Qsuite

Det kan du nu sammen med resten af familien. Allerede i efterårsferien i år sender Blixen Tours som den første rejsearrangør nogensinde direkte fly afsted fra København til forskellige resorts i tropeparadiset Maldiverne i Det Indiske Ocean. Sæderne ombord på det Qatar Airways-fly, Blixen Tours har lejet til formålet blev nærmest revet væk, så nu har selskabet lejet nye fly med de berømte Qsuite, der flere gange er kåret som verdens bedste business class, til både vinterferien, påsken og efterårsferien 2022.

Vi kan konstatere, at danskerne virkelig hungrer efter igen at kunne rejse afsted til sol og varme. Samtidig oplever vi, at mange gerne vil have en virkelig ekstraordinær oplevelse, når de igen får mulighed for at komme ud i verden.

Heine B. Sørensen fra Blixen Tours.

Læs vores anmeldelse af en tur i Qatar Airways Qsuite her.

Drømmerejse for de mest privilegerede livsnydere 

Selskabet arrangerer normalt luksusrejser til nogle af verdens mest eksotiske destinationer som Maldiverne og flere steder i Afrika. Men selv for en luksus-rejsearrangør er tilbuddet om at kunne leje sin helt egen ø alligevel noget særligt.

Med vores koncept Direct Flight by Blixen tilbyder vi vores gæster direkte fly fra Danmark og Norge til Maldiverne. Og nu tilbyder vi så yderligere muligheden for simpelthen at leje øen Ithaafushi, også kaldet The Private Island. Her har den ikoniske hotelkæde Waldorf Astoria sat helt nye standarder for luksus, oplevelser og afslapning med et resort, der huser flere eksklusive villaer med private pools, forskellige gourmetrestauranter, spabehandlinger og meget mere.

Heine B. Sørensen fra Blixen Tours.


For 5,6 millioner kan en hel ø blive din i en uge

Uanset om du skal fejre en særlig begivenhed eller bare gerne vil invitere familien på en uforglemmelig rejse, har du nu altså muligheden for at have det hele for dig selv. Men du skal kigge dybt i sparegrisen. Den nøjagtige pris på leje af den private ø ligger på den anden side af 5,6 millioner for en uge. Denne pris er vel at mærke for 10 personer inkl. pladser i Qsuite ombord på Blixen Tours direkte fly.

Til gengæld får man uforlignelig luksus, naturoplevelser, fred og forkælelse fra man stiger ombord i Københavns Lufthavn, til man er hjemme igen.

Heine B. Sørensen fra Blixen Tours.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *