Tag toget til Europas feriedestinationer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flere og flere tænker på miljøet, når rejsen skal planlægges. Flyskammen breder sig – især i Sverige. Nu er der en bog som kan hjælpe med planlægningen. “Med tog gennem Europa,” gør det den miljøvenlige togrejse mere overskuelig at planlægge.

Flere og flere rejser på skinner, både når det handler om en forlænget weekend i storbyen, en familieferie med sol og strand eller en rejse med arbejdet. Og grundene til det er mange: Klimaet, naturligvis, men også det roligere tempo og muligheden for at se og opdage rejsevejen og ikke kun rejsemålet.

Faktisk er det svært at bestille en togrejse. Du kan for eksempel ikke via DSB bestille en rejse fra Danmark og til Nice på en og samme billet. DSB kan hjælpe dig med en del af rejse (f. eks. til München og Paris) og så skal du selv klare resten af vejen.

Med tog gennem Europa skildres syv spændende og smukke togstrækninger med tips til ruterne, tog og togskift, men også seværdigheder og restauranter, som man kommer frem til. Bogen giver masser af praktiske tips til, hvordan en togrejse planlægges, når der skal bookes togbilletter, pladsbilletter og sovevogn.

Hvilke apps er bedst og til hvad? Hvilke bookingsider findes på nettet? Hvordan pakker man bedst til togrejsen, hvad er smart at have med, og hvordan rejser man bedst og mest sikkert?

Anna W. Thorbjörnsson og Marko T. Wramén er rejsejournalister og forfattere. De har skrevet uttalige reportager fra hele verden og flere rejsebøger. At rejse med tog er ikke fremmed for dem, og nu deler de ud af deres tips og erfaringer, så andre kan få gode oplevelser med togferien.

Fakta om bogen Med tog gennem Europa – 470 tips og syv ruter

Du kan blandt andet finde den online her.

  • Forfattere: Anna W. Thorbjörnsson og Marko T. Wramén (på dansk ved Dorthe Klyvø)
  • Forlag: TURBINE // ISBN: 9788740658460 // 176 sider
  • Vejledende pris er 249,95 kr (men kan købes online billigere)

Forsidebillede: Himanshu gunarathna fra PixabayHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *