TAP Portugal får ny business class

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

TAP Portugal får et nyt business class produkt ifølge thedesignair.net. Det bliver installeret i en række fly hos TAP Portugal selv. Selskabet har nemlig også to fly fra AZUL beskæftiget i flåden.

TAP Portugal nye business class

I dag har TAP Portugal business class stole som ikke kan lægges helt fladt ned. De to fly fra AZUL har dog allerede full-flat sæder. Selskabet vil installere de nye business class stole på syv A330 fly. De fly der ikke får de nye stole vil sandsynligvis blive erstattet af A330-900 i de kommende år. AZUL-flyene flyver for tiden mellem USA og Europa. TAP har dog en vane med at skifte fly ud i sidste øjeblik, hvor man opleve at flyve i den gamle business class.

Selskabet vil i starten af 2017 begynde med at installere de nye stole og forventer at blive færdig i slutningen af 2017. I forbindelse med ombygningen forsvinder et galley og et skab. Der vil derefter være plads til 25 nye stole, mens der er plads til 24 i den gamle konfiguration.

De nye business class stole er af Thomson Vantage modellen, som man også finder på for eksempel Aer Lingus, Delta Airlines og Brussels Airlines. Billedet nedenunder viser samme model, dog ikke i samme farver og detaljer som man vil finde hos TAP. I nogle stole vil der være god plads rundt om sædet, mens andre vil være direkte ved siden af hinanden, som vil være optimalt når man rejser sammen.

 

tap-portugal-nieuwe-business-class-3

TAP Portugal vil også udskifte interiøret af deres A320 flåde. Dette program vil starte i de kommende dage og der forventes at ombygninger af både A320 og A330 flyene vil være færdig i slutningen af 2017.

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Kilian fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *