TAP klar med nye business class sæder på alle long-haul fly

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Alle langdistance fly fra TAP er nu udstyret med de nyeste business class sæder om bord og har de nyeste kabiner. Alle fly har dermed fully-flat sæder.

Den sidste A330 med en forældet business class har forladt flåden (CS-TOG). Det betyder også, at TAP nu har en flåde hvor den gennemsnitlige alder på flyene er 3,9 år sammenlignet med 15 år i 2018.

Ny TAP business class

TAP har i øjeblikket sytten Airbus A330neo, syv Airbus A330ceo og fire Airbus A321LR-fly i flåden. Disse fly er udstyret med et business class sæde, som kan lægges helt flad. Derudover har A330neo-flyene Wi-Fi ombord, hvor du kan sende tekstbeskeder gratis. Neo-enhederne er udstyret med de nyeste kabiner fra fabrikken, og de øvrige fly er blevet renoveret.

Ved at det A330 fly med registrering CS-TOG har forladt flåden, har TAP nu en af de yngste flåder i verden. Derudover var der også et antal A340-fly, der er taget ud af drift. Alle passagerer, der flyver med Star Alliance-flyselskabet, får nu en ensartet oplevelse, fordi kabinerne nu er ens på de forskellige typer fly.

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Kilian fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *