Test: Radisson Blu Milan

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Jeg tilbragte 4 nætter i Milan i 2014 takket være Wideroe ‘fejlagtige’ billetpris; $201 (1350 kr) tur/retur fra New York til Milan, med et stopover i Zurich. 

Jeg overnattede de to første nætter i Milan på Radisson Blu Milan. Jeg valgte Radisson Blu Milan, fordi jeg med mit Radisson credit kort kunne få den anden nat gratis. Så istedet for at betale 88.000 point for to nætter, betalte jeg 44.000 point.

Radisson Blu Milan er 20 minutter fra centrum med offentlig transport. Hotellet har 250 væreler og suiter og henvender sig mere til business rejsende end turister. Der er umiddelbart ingen turist attraktioner i området omkring hotellet. Men der er en togstation cirka 5 minutters gang fra hotellet og der er sporvogne 1 minut væk.

Placering/Ankomst og Check ind

reception-1024x768
Receptionen Foto af Debra Schroeder
Tjek ind var ikke så nem og venlig en proces som det kunne have været. Ekspedienten ved skranken viste mig sin foragt da jeg brugte mine point i stedet for kontanter. Han var heller ikke glad for at jeg ikke kunne tale italiensk og valgte ikke at betale for morgenmad på mit værelse.

Værelse

Deluxe værelset Foto af Debra Schroeder
Deluxe værelset
Foto af Debra Schroeder
Jeg bookede et standard award – deluxe værelse. Mit værelse havde en udsigt til en travl gade. Som et plus fandt jeg hurtigt ud af sporvognens køreplan ved at se på trafikken

Sengen var lidt hårdere end jeg synes om. Men jeg foretrækker en blød dog fast seng. Og sengetøjet var meget stift. Formentlig for meget stivelse.

Der var et TV på den anden side af værelset, mini-bar, skrivebord, en stol, skammel og et lille bord. Det var et simpelt værelse for business rejsende. Men ikke for nogle på ferie, som kan lide at tilbringe tid på værelset.

Badeværelse

Deluxe roon Foto af Debra Schroeder
Deluxe roon
Foto af Debra Schroeder
Badeværelset er bygget til en person. Håndvasken havde bordplads på begge sider. Ud over toilettet var der også et bidet.

Bruseren havde monteret et bevægeligt brusehoved som kunne justeres op eller ned. Et håndholdt brusehoved var monteret på den anden væg. Og for enden af badet, hang der håndklæder på en håndklædevarmer. Det var en fin detalje og da jeg besøgte hotellet om vinteren, var det dejligt at kunne tørre sig med et varmt håndklæde.

Vandtrykket og temperaturen var lige i skabet.

Opholdsområde

Opholdsområde Foto af Debra Schroeder
Opholdsområde
Foto af Debra Schroeder
Læderstolen var det bedste sted at se TV, hvis man ikke havde lyst til at sidde i sengen.

Elite status genkendelse og fordele

Som en Club Carlson eller concierge, er det meningen at man får en opgradering (hvis muligt). Men da jeg tjekkede ind, spurgte jeg til opgraderingen, men blev fortalt at hotellet var helt fyldt og at der ikke var nogle værelser ledige. Men der var masser af værelser, også Business Class værelse ledige, som er en normal opgradering for Guld medlemmer. Jeg modtog heller ikke mine fordele.

Radissons Twitter team var hurtige til at svare og rettede på fejlen. Men hotellet flyttede mig ikke til et andet værelse. I stedet for modtog jeg en frugtkurv som min fordel.

Faciliteter

gym-1024x768
Træningscenter Foto af Debra Schroeder
Radisson Blu Milan har en restaruant, bar, træningscenter, pool, sauna og damprum. Jeg benyttede mig ikke af nogle af faciliteterne under mit ophold.

Værdi og resumé

Et Deluxe værelse om vinteren koster $142 (950 kr) per nat. Radisson Blu Milan er et Kategori 5 hotel, så en ‘gratis’ nat koster 44.000 point.

Placeringen er i et business distrikt. Man skal tage toget eller sporvognen for at komme ind til byen, så det er ikke mit første hotelvalg i Milano.

Artiklen er oprindeligt fra Insideflyer.com af Debra SchroederHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Cons

Business distrikt
Bil eller 20 minutters offentlig transport til centrum

Service

Placering

Værelser

Features

Belejlighed

Valuta for pengene

Elite genkendelse

Generel Vurdering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *