Thai Airways lukker for salg af Premium Economy mellem København og Bangkok

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Thai Airways har i en årrække tilbudt kunder der køber en Premium Economy billet på ruten mellem København og Bangkok et noget bedre produkt end navnet antyder.

De seneste år har du som rejsende kunne nyde godt af et regulært lie flat sæde, idet Premium pladserne reelt udgør den bagerste del af Business kabinen på selskabets Boeing 777-maskine på ruten.

 

Thai Airways Business Class
Thai Airways Business Class / Premium Economy.

Til efteråret er det slut

Nu har selskabet dog valgt at lukke ned for salget af Premium Economy på ruten og sidste chance for at prøve et Business Class sæde til Premium pris er d. 26. oktober i år. Du booker Premium Economy på U-klasse.

 

Indtil 26/10 findes der U-klasse i booking systemerne.

 

Fra 27/10 er det slut med U-klasse og dermed Premium Economy.

Thai Airways har ikke givet en begrundelse for fjernelsen af deres Premium Economy billetter, men mon ikke selskabet ser en mulighed for større indtjening på salg af rene Business billetter. Vi kan håbe at pris niveauet på Thai´s Business Class billetter får et nøk nedad, så det kan ramme et bredere kunde segment i Danmark.

Har du allerede købt en Premium Economy billet med afrejse efter d. 27. oktober i år, opgraderer Thai Airways dig automatisk til Business Class.

Det rene Economy produkt forringes også

Er du vant til at rejse på rene Economy billetter med Thai Airways, skal du være opmærksom på, at det på billetter booket i klasserne L, W og V fra 1. april i år kun er tilladt at have 20kg i kufferten (mod 30kg nu). Har du købt din billet før de nye regler træder i kraft, må du medbringe den bagage mængde der fremgår af din bekræftelse / billet (på Economy 30kg).

Kilde: Thai Airways.

Kommentarer

 1. hm siger

  ja jeg flyver ikke med dem mer der er for dårlig servis om bor di gør alt for at ders kunder ikke flyver med dem mer

  • saengphet insaeng siger

   Hvad så når man har købt billet i oktober 2018 og regner med at have op til 30 kg. med

   • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

    Det gælder bestemte bookingsklasser fra 1. april 2019 (har vi kunnet få oplyst). Så indtil der er der ikke ændringer. Så allerede booket billetter er også sikret.
    Har du mindst et sølvkort i deres bonusprogram burde du også kunne medbringe 30 kg forsat.
    I alle fald anbefaler vi at du ringer til deres kontor i Danmark. De er super hjælpsomme der og kan give dig et helt konkret svar som gælder for netop din billet.

 2. Orla Lykke Jeppesen siger

  Hvor har I jeres info fra? Jeg kan intet finde på Thai’s web-side om disse ændringer.

 3. Orla Lykke Jeppesen siger

  Jeg kan ikke finde noget på Thai’s web-side om denne ændring? Hvor har I jeres oplysninger fra?

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Det er meldt ud til blandt andet rejsebureaerne og det kan desværre godt tage lidt tid før selskabernes hjemmesider er helt opdateret. Kontakt Thai kundeservice i København om du skal have konkret info om din egen flybillet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *