Tidsrejser er muligt og sjovt omkring nytår

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er faktisk muligt at rejse tilbage i tiden. Det kan du gøre omkring nytår og her er en sjov lille historie på dette.

At rejse i tiden er noget vi kun ser på TV, men grundet den måde vi har tidszoner på, så kan du faktisk fejre nytårsaften to eller flere gange ved at rejse “den rigtige vej” omkring jorden.

Du har sikkert set på TV at Australien er blandt de første lande til at “skyde nytåret ind”. Så kommer for eksempel Tokyo, Seoul, Singapore, Hong Kong og andre aisastiske storbyer inden Europa og til sidst er det Nordamerika.

På samme måde kan du rejse tilbage i tiden ved at forlade for eksempel Tokyo og så lande dagen før i Los Angeles:

Så passagerne på NH106 tog afsted fra Tokyo Haneda Nytårsnat – altså den 1. januar 2024 og landede dagen før, den 31. december 2023, klokken 17:01.

Et andet eksempel er med United Airlines, som forlader Guam klokken 07:35 om morgen den 1. januar 2024 og ankommer til Honolulu klokken 18:50 den 31. december 2023.

Så her er to eksempler på at de har rejst tilbage i tiden. Det er naturligvis noget du kan gøre hver dag og ikke bare til nytår. Men det sjove er at sige at man har kunnet fejre nytår to gange.

Det er muligt i Norden også

Hvis du gerne vil prøve det – omend lidt mindre spetakulært, så skal du også rejse fra Finland og til Sverige.

Du rejser fra den finske side ved byen Karesuvanto og tager broen over til den svenske side til byen Karesuando. Så har du reelt krydset en tidszone, da Finland er en time foran Sverige.

Kilde: Google

Så du starter med at fejre nytåret i Finland og så har du under en time til at krydse floden Muonio og så kan du løfte champagneglasset igen.

Godt nytår fra os på redaktionen på insideFlyer!

Kender du andre sjove måder at fejre nytår på flere gange, så skriv gerne i kommentarfeltet.

Foto: Annette Meyer / PixabayHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *