Clarion tilbyder hundeophold på nytårs aften

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For andet år i træk er det muligt for hunde at komme på hotelophold nytårsaften, når krudt og kanonslag bliver for meget for de firbenede.

Er du en af de mange hundeejere som ikke ser frem til at skulle holde en nytårsaften med krudt og kanonslag? Clarion Copenhagen Airport har løsningen til den perfekte nytårsaften for både dig og din hund. Invitér din bedste ven på et hotelophold bag tre-lags-tykke ruder med gulv til loft mørklægningsgardiner, så alle kan nyde årsskiftet.

Snart oprinder dagen, måske mest aftenen, der for mange hundeejere kan lede tankerne hen på en aften med bekymring for de firbenedes ve og vel. Derfor inviterer Clarion Hotel Copenhagen Airport igen i år på nytårsophold for dig og din hund, så bekymringerne kan bliver hjemme sammen med de høje lyde fra fyrværkeriet.

Hoteldirektør Jesper Olesen fortæller:

Vores mission er at skabe en magisk oplevelse for alle gæster, uanset om de går på 2 eller 4 ben. Vi kan mærke at vi her er kommet med en løsning som mange hundeejere har bekymret sig om at få løst og Happy Dog er blevet meget positivt taget imod.

Hos Dansk Kennel Klub, som er Danmarks største organisation for hundeejere, er de meget begejstrede for idéen fortæller Lise Lotte Christensen, som er adfærdskonsulent hos Dansk Kennel Klub

Det er en fantastisk god idé. Det er aldrig rart at se ens hund ryste og savle sådan en aften.

Der er jo en masse hundejere, som bor midt i byen, og som ikke lige kan reservere et sommerhus i Sønderjylland for at få mere ro.

Ifølge Lise Lotte Christensen kan det få store konsekvenser for hundene, hvis de først får et chok nytårsaften.

Hunde, der er lydfølsomme, kan få en rigtig dårlig oplevelse og få en angst for lyd generelt. Det kan virkelig nedsætte deres livskvalitet.

Sidste år tjekkede 45 hunde og deres ejere – og en enkelt papegøje ind. I år er der allerede booket 85 værelser, men hotellet i København har endnu større ambitioner.

Cecilie Belling Thomsen, marketingschef, Clarion Hotel Copenhagen Airport fortæller:

Vi forventer i hvert fald, at vi kommer op på langt over 100 bookinger. I Stockholm bliver de udsolgt hvert år.

Både hunde og hundeejere har da også noget at se frem til. Der vil både være en doggiebag med små overraskelser til hundene, pawsecco-skål og madskål på alle værelser og en photobooth til hundene i lobbyen.

Selvom du tager hensyn til din hunds velbefindende behøves du ikke gå på kompromis med din egen nytårsaften. Clarion Hotel Copenhagen Airport tilbyder en fantastisk middag samt fest på hotellet, så du kan slå dig løs sammen med andre hundeejere i baren, mens hundene har det trygt, godt og ikke mindst lydisoleret på rummet.

Happy Dog – langt fra hundedyrt

Happy Dog-pakken inkluderer: Overnatning for 2 pers. og 1 kæledyr d. 31/12-1/1 m. morgenmad og doggy bag. Priser fra 1795 DKK. Mulighed for tilkøb af nytårsmenu til 595 DKK pr. person.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *