British Airways gør status for 2018 og kigger ind i 2019

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

2018 lakker mod enden og British Airways gør status på året der gik. Her kommer vi med en oversigt over, hvad der er sket i løbet af år 2018 hos flyselskabet.

 

I 2018 tilbød flyselskabet sit hidtil største udvalg af flyrejser. Derudover offentliggjorde de et hav af nye ruter til b.la. Marrakesh, Durban, Nashville og Seychellerne. Flere nye ruter er også blevet annonceret med opstart i 2019, herunder Charleston, Pittsburgh og Osaka.

Passagere der kun rejser med håndbagage, kunne i år benytte sig af flyselskabets nye billigere langdistance billetter på ruter til USA og resten af verden med priser fra £143 (omkring 1200 kr.)

 

18 nye fly i 2018

I 2018 introducerede British Airways 18 nye brændstofeffektive fly til deres flåde på næsten 300 fly – herunder Boeing 787, Airbus 320, Airbus 321neo. Derudover tilføjede man Embraer fly til BA CityFlyer.

I 2018 fortsatte arbejdet også med at opdatere flyselskabets langdistancefly, hvor alle sæder er blevet udstyret/skal udstyres med nyt underholdningssystem og direkte adgang til strøm.

Flyselskabets Boeing 767 flåde blev pensioneret. Dette valgte man at gøre, for at gøre plads til flere nye fly som allerede ankommer i 2019.

British Airways meddelte også, at man vil installere nye og større sæde til Airbus A350 flåden i 2019.

 

Teknologi

I løbet af 2018 begyndte British Airways også at installere deres førende trådløse Wi-Fi på langdistancefly. Denne spændende udvikling giver passagerene mulighed for at bruge deres egne enheder til f.eks. live-streaming af tv-programmer og film.

Alle short-haul fly vil blive udstyret med det nye WiFi i sommeren 2019.

British Airways hjemmeside, BA.com fik en make-over og opnåede rekordsalg her igennem.

Man valgte også at forbedre den meget populære BA-app, herunder valgte man f.eks. at tilføje Apples Siri service på iPhone.
En ny reward-app blev også lanceret for at hjælpe British Airways Executive Club-medlemmer, med at finde nye måder at indsamle og bruge Avios på – herunder valg af pladser på flyvninger, flybilletter, biludlejning, hoteller, udflugter mv.

 

Mad om bord

British Airways annoncerede i 2018, at de har forlænget samarbejdet med Do&Co som er den førende udbyder af ”Fine Dining in the Skies” på alle afgange fra Heathrow Airport.

Derudover investerede British Airways flere millioner pund i deres World Traveler Catering og fine dining i deres Club World kabiner.

På Short-haul afgangene investerede flyselskabet i Club Europe med nye menuer og forbedrede opskrifter. Derudover valgte British Airways at opdatere M&S menuen oftere for de passagerer som rejser i Euro Traveler.

 

Sidst men ikke mindst….

I 2018 fløj British Airways de engelske atleter og paralympiske atleter til Korea for at deltage i OL og paralympiske lege hvilket de var utrolig stolte af.

I 2018 meddelte British Airways også, at Savile Row (skrædder) samt Ozwald Boateng (designer) skal designe en ny uniform til British Airways 32.000 medarbejdere.

Derudover fejrede British Airways den internationale kvindekampdag ved at indsætte et crew kun bestående af kvinder på en flyvning. British Airways har lavet en film om dette, som man kan se ved at trykke her. 

 

Og som om, at alt dette ikke var nok – så vandt British Airways også prisen for ”Best Cabin Crew in UK” i 2018. Derudover vandt British Airways også to Business Traveller Awards priser som “Best Short-haul carrier” og “Best Frequent Flyer programme”.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *