Nu åbner dansk hotelkæde i Sverige

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Der er kun én måned til, at den danske hotelkæde, Zleep Hotels, åbner sit første hotel i Sverige.

Det bliver med beliggenhed i Upplands Väsby, en erhvervsby midt mellem Arlanda Lufthavn og Stockholm centrum. Hotellets 152 værelser er første skridt i et større væksteventyr for den danske hotelkæde i Norden.

Nyt hotelkoncept i Upplands Väsby

Den 14. januar åbner Zleep Hotels på en central beliggenhed i erhvervsområdet, Upplands Väsby. Zleep Hotels er et velkendt hotelprodukt i Danmark, hvor det er stærkt etableret, men i Sverige er det helt nyt. Hotellet har naturligvis et åbningstilbud, der gælder helt frem til slutningen af februar.

Alexandra Högberg, Hotel Manager på Zleep Hotel Upplands Väsby fortæller:

Mit team og jeg glæder os utrolig meget til at byde gæster velkommen. Det er et spændende projekt, og jeg er ikke i tvivl om, at det vil blive taget godt imod af markedet. Konceptet passer rigtig godt ind i Upplands Väsby, så nu skal vi bare have vist hotellet frem

Billigt hotel med god kvalitet

Zleep Hotels er et koncept med simple hotelværelser, så der fokuseres på de elementer, der er vigtige for gæstens oplevelse. Det betyder altså, at der er god service, moderne design og, vigtigst af alt, kvalitetsmøbler på værelset. Den effektive model gør det muligt for Zleep Hotels at tilbyde meget attraktive priser på markedet. Det er især virksomheder, der, med en fleksibel erhvervsaftale, kan få rigtig gode fordele.

Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels udtaler:

Det er med stor glæde og forventning, at vi nu åbner vores første hotel i Sverige. Upplands Väsby har den helt rigtige lokation for Zleep konceptet, da lokale virksomheder nu får et godt alternativ til de eksisterende muligheder. Vi tror stærkt på, at det svenske hotelmarked giver os et stort vækstpotentialeHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *