Til Hawaii på første klasse for under 13.000 kr med LifeMiles

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nu kan du igen købe Avianca LifeMiles til halv pris. Køb op til 75.000 miles og få 100% i bonus, i alt 150.000 miles.

Tilbuddet gælder dog kun for en transaktion, så du nødt til at beslutte hvor meget, du ønsker at købe på forhånd. 150000 miles er det maksimale antal miles du kan købe på et år, inklusiv de point du køber i løbet af denne kampagne, der strækker sig frem til 30/9-2014 Prisen for 75 000 + 75 000 miles er som følger:

 

LM-purchase

 

Det svarer til i skrivende stund omkring 12.900 DKK og for det pågældende beløb, kommer du retur til Hawaii! Bemærk, at fra 15/10 er ændringer i LifeMiles tabellen, for hvor meget de er værd, så bestil inden da, for at være på den sikre side!

Avianca er Star Alliance, som betyder, at du kan bruge Life Miles til reservationer ved en af ​​alliancens partnere.

En af fordelene ved programmet er, at der ofte er pladser i Singapore Airlines Business Class. En anden fordel er at du kan bestille enkeltvejs billetter til 50% af en rundtur. Du kan der ud over også vælge at betale op til 60% af turen med kontanter i stedet for miles.

Blandt ulemperne er, at du ikke kan bestille forskellige klasser på samme tur. Du kan med andre ord ikke blande first og økonomi klasse i samme hug.

Desuden er Life Miles kendt for at have virkelig dårlig telefon support. Under alle omstændigheder er det et rigtig godt tilbud, som vi anbefaler, hvis du ønsker at rejse på business class eller første klasse til rigtig gode priser.

Køb Avianca LifeMiles og læs vilkår og betingelser ved at klikke på dette link. Hvis du har spørgsmål, så skriv i kommentarfeltet og så vil hjælpe så godt vi kan.



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. PeterA PeterA siger

    Det fremgår, at en af ulemperne er, at man ikke kan blande første klasse og økonomi i samme hug, men samtidig er en af fordelene, at one-way billetter er til 50% af en rundtur.

    Det er vel ikke så stor en ulempe, når man bare kan lave 2 bookninger – på forskellige klasser.

    • Peter Krogh Frausing Peter Krogh Frausing siger

      Undskyld det, sene svar! der menes at du ikke f.eks kan flyve fra cph til ams på economy, og ams til jfk på business, det er enten economy eller business hele vejen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *