Bose QuietComfort 25 (QC25)

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Bonusfeber har som nogle af de første fået lov til at teste det nyeste skud på stammen fra Bose. Det er et Bose QuietComfort 25 (QC25) som i sidste uge blev lanceret over hele verden. Vi har her på Bonusfeber siden sidste måned, hvor vi fandt en lækket promo video på Vimeo, gået og ventet på dette tidspunkt, da Bose er synonym med kvalitet og komfort i deres produkter. Bose Danmark sender de første hovedtelefoner ud i dag den 15. september 2014.

Bose QuietComfort 25 er efterfølgeren på det meget roste Bose QuietComfort 15, som blev lanceret i august måned 2009, og er blevet en fast rejsemakker til mange rejsende. Det er derfor spændende når der kommer en efterfølger at se om Bose nu også lever op til deres udmeldinger om at dette er det bedste produkt de hidtil har lavet. Dette kommer vi tilbage med i en egentlig test hvor vi har det med på en langruteflyvning til USA.

Selve boksen som vi har modtaget består af følgende ting:

 • Bose QuietComfort 25 hovedtelefoner
 • Adapter til brug i flyselskabers underholdningssystem som fx. SAS (to benet stik)
 • Ledning med mikrofon og fjernbetjening til diverse Apple produkter
 • AAA Batteri (der er en smart holder i den transporttaske som det hele er pakket i)
 • Praktisk transporttaske

 

This slideshow requires JavaScript.

Prisen for et Bose QuietComfort 25 er i den dyre ende og har en udsalgspris i Danmark på DKK 2.499,-. Dog kan det fåes lidt billigere i USA, hvor de allerede nu kan købes på nettet til cirka USD 320,- inklusiv amerikansk tax (svarende til DKK 1.840,- i dagens kurs). Så denne besparelse er vær at tage med hvis man selv skal til USA eller kende nogen som skal afsted.

Bose QC25 - Prisoversigt med køb i USA.
Bose QC25 – Prisoversigt med køb i USA.

I USA har man desuden også muligheden for at bestille en personlig designet model i de farver som man selv foretrækker. Dette koster USD 100,- mere i forhold til udsalgsprisen.

Bose QC25 - Lav dit eget personlige farvedesign.
Bose QC25 – Lav dit eget personlige farvedesign. Der er mange parametre at srkue på så man kan få sin helt egen stil.

 

 Batteri:

Ligesom Bose QuietComfort 15 så drives QuietComfort 25 af et almindeligt AAA batteri. Dette holder også de godt 35 timer som sin forgænger. En stor forandring er dog at QuietComfort 25 kan spille videre selvom batteriet går dødt. Så er det kun støjkontrollen som holder op med at virke. Der er også i rejsetasken lavet et lille hul til et ekstra batteri så man altid kan have et nyt ved hånden når man render tør for strøm

Bose QuietComfort 25 - Batteri- og flyadapterholder
Bose QuietComfort 25 – Batteri- og flyadapterholder

Størrelse:

Et sæt Bose QuietComfort vejer kun 195 gram (dog uden kablet) og dette må siges at være ganske acceptabelt. Det første indtryk er at de er ganske behagelige at have på og at det ikke vil være noget problem at bruge dem i en længere periode, såsom en lang flyvetur til USA eller Asien. Selve materialet som hovedtelefonerne er lavet af føles meget mere behagelige end forgængeren og det føles derfor en smule mere behageligt at have dem på over længere tid. Allerede nu har jeg haft dem på og lyttet til musik i 45 minutter og det eneste anke jeg har er med modellen “over the ear” at det godt kan blive lidt varmt at have på i længere tid.

Den medfølgende rejsetaske som er massiv vil beskytte hovedtelefonerne godt. Det vil dog fylde i ens taske og rejser man let kan vi anbefale at kigge på Bose’s QuietComfort 20i som er af typen “in the ear”. Det samme gælder om man gerne vil undgå det med varmen og problemerne med at sove med dem på. Dette løser Bose’s QuietComfort 20i for dig.

Lyd og støjkontrol:

Den absolutte vigtigste funktion er lyden og støjkontrollen – eller den aktive støjreduktion – som er den primære grund til at købe disse hovedtelefoner. Her kan vi på nuværende ikke sige noget fra “den virkelige verden”, da vi først om en lille uges tid tager dem med op i luften på en tur til USA for at teste dem grundigt igennem. Men Bose udtaler at dette er et markant skridt inden for aktiv støjreduktion og dette ser vi meget frem til at efterprøve og sammenligne med de to andre modeller, nemlig Bose’s QuietComfort 15 og QuietComfort 20i.

Konklusion:

Umiddelbart er konklusionen at det ser meget lovende ud. Selve materialet og desginet er lækkert og i den forventede Bose kvalitet. Alle specifikationerne tegner i den rigtige retning og især den funktionaliet med at man kan forsætte med at benytte hovedtelefonerne selvom de er løbet tør for strøm er en ting som var til gene ved QuietComfort 15 modellen.

Så alt er positivt til testen i luften.

Indtil da kan de forudbestilles på dette link, hvor Bose Danmark skriver at de første enheder sendes afsted mandag den 15. september.

Nedenstående video viser også lidt mere af de nye hovedtelefoner.

Kommentarer

 1. Jonas Lüttichau siger

  De er bestemt fede, men kan vi ikke også få en kommentar på anvendeligheden på kontoret eller i lufthavnen hvor støjen er lidt anderledes end i flyveren?

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Jonas,

   Jeg har nu siddet med de nye hovedtelefoner i et par timer og det er super godt. De lukker virkelig godt af for støjen omkring en. Næsten for meget i og med at det kan være svært at høre hvis en taler til en når der er musik på også.

   Er lidt i tvivl om bassen – det føles lidt som der mangler lidt dybde i det, men tror det er meget an på hvordan man er vant til at høre det. Har kun brugt iPhone til at afspille så vil lige prøve at sætte dem til noget HiFi og skrue op for bassen for at høre om der er en forskel.

   Indtil videre godkendt 🙂

   Hilsen
   Henrik

 2. Anders Hansen siger

  Det spændende er hvordan de er sammenlignet med QC15 🙂
  Jeg skal selv have anskaffet et par af de nye, men må desværre vente til d. 26 med at få fingrene i dem!

  De kan iøvrigt købes i Norge til samme pris, som i Danmark… med valutaen til forskel – omregnet til danske kroner koster de bare 2300 kr her oppe 🙂

 3. Anders Hansen siger

  Det spændende er hvordan de er i forhold til QC15 🙂
  Jeg skal selv have skaffet et par, men må vente til d. 26… endtil da må jeg nøjes med mine QC15.

  Prisen er den samme i Norge, men pga. valutaen koster de bare 2300 DKK 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *