Hold styr på dine rejser med appen Worldmate

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hold styr på dine rejser med appen Worldmate. Det er temaet i denne artikel, hvor vi vil tage et nærmere kig på den gratis rejse app; Worldmate. Appen gør det muligt for dig at samle dine reservationer i en app, nemt, enkelt og overskueligt. Glem alt om de oceaner af tid du brugte på at organisere dine bookinger tidligere, fordi her er løsningen!

Worldmate er en app udviklet til at holde styr på dine reservationer når du er ude at rejse, den kan holde styr på dine fly, hoteller, og ja, du kan endda også bestille en privat transfer igennem app´en. Det er et værktøj der vil gøre dit liv 100 gange nemmere når du rejser, især hvis du rejser meget.

først vil vi tage et kig på det skærmbillede der møder dig når du åbner app´en. øverst ser du en kort vejrudsigt, for det sted du er lige nu. Hvis man kigger lidt længere nede kan man se den næste tur man skal på – i mit tilfælde Amsterdam. Under denne tur, kan du se hvilket fly hotel, og evt. bil du har på denne tur, jeg har kun fly, og derfor vises der “– –” ud for hotel og bil. længere nede er der et destinations ur, med tiden på din destination, og der hjemme. og nederst er menuen.

bf - wm

hvis man går en menu til højre kommer man til punktet “my trips” der kan du se detaljerne for hvert enkelt punkt på rejsen, og kan trykke på hver, for at få bookingnummer osv. dette er et meget nyttigt punkt, når du står i lufthavnen, og skal finde dine bookingkoder, eller står på hotellet, og ikke kan finde papirene.

bf - world mate

under punktet booking, kan du booke dine hoteller eller dit lift, direkte igennem app´en. Det giver dig flere fordele, for eksempel får du gratis gold membership, som giver dig flere funktioner i app´en, hvis booker hotel med den. du kan også tjekke hvornår der går et fly, men du kan dog ikke booke det endnu med app´en.

bf - wm

Til sidst kommer der en menu som der hedder tools, der finder du rigtig mange nyttige værktøjer, jeg vil kort gå igennem dem:

Flight status: er en funktion der giver dig en meddelelse om hvis der skulle komme ændringer i dine flyveture, dette er dog en gold funktion.

Local search: er en funktion til f.eks at finde resturaner etc.  i området omkring dig.

Weather forecast: en vejrudsigt, som er mere detaljeret end den på forsiden.

Calendar sync: med denne funktion kan du synkronisere dine bookinger med din kalender, dette er en gold funktion.

Currency converter: er en funktion til at omregne valuta.

Tip calculator: er en funktion der hjælper med at bestemme hvor mange drikkepenge du bør give, da det godt kan være svært at finde ud af i et fremmed land.

2014-09-12 07.57.24

Konklution:

Denne app er super god til at planlægge, og holde styr på dine rejser, den er også god, hvis du står pludselig og skal på rejse, og mangler f.eks. hotel eller transport, dog er der funktioner, som ikke virker uden tilkøb, den fulde app koster 65 kroner.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *