Nye digitale services fra Air France

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Air France har introduceret en række nye digitale tjenester. Du kan nu bruge Google Assistant, Alexa stemmeassistenten, Chatbotten Louis og Air France-appen. På den måde bliver du altid hurtigt og nemt informeret om din flyrejse med det franske flyselskab.

Air France Google Assistant & Alexa

Fra nu af er det også muligt at holde forbindelsen til det franske flyselskab gennem tale. Så er det blandt andet blevet muligt at kontrollere status for din flytur via Google Assistant eller for eksempel høre hvornår flyet afgår eller ankommer. Du kan f.eks. stille disse spørgsmål via Google Assistant:

  • Jeg vil gerne vide, hvornår fly AF188 afgår
  • Jeg vil gerne vide, hvilke tjenester der er tilgængelige på fly AF90
  • Jeg vil gerne vide, fra hvilken terminal flyvning AF1240 afgår

Disse tjenester har været tilgængelige hos Alexa i et stykke tid, som er den virtuelle taleassistent fra Amazon, men nu altså også hos Google Assistent.

Chatbotten Louis

Flyselskabet har også udviklet en chatbot kaldet Louis. Denne chatbot kan informere passagerer 24 timer i døgnet via Facebook messenger-appen. Air France har 10 millioner fans på dette sociale netværk og kan besvare op til 10.000 beskeder pr. dag. Der 9 sprog tilgængelige, og Louis assisterer med at besvare rejsende.

Hvis du vil booke en flyvning direkte i Facebook Messenger hos Air France, kan du nu betale med det samme gennem et nyt system. Med dette system er det ikke længere nødvendigt at forlade appen for at gennemføre betalingen.

Air France App

Ligesom de fleste flyselskaber har også Air France en app til iOS og Andriod. I appen kan du finde information i realtid om din flyrejse. Det er også muligt at planlægge turen frem og tilbage til lufthavnen f.eks. med offentlig transport. Du finder også et kort over terminalen og gates i appen, så du nemt kan finde derned. Endelig er det muligt at spore din bagage i realtid under din rejse. Ved ankomsten kan du ofte se, på hvilket bånd du kan hente bagagen.

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Kilian fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *