Great Dane lander trecifret millionkontrakt med Bravo Tours

Great Dane Airlines

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

En ny aftale betyder at Great Dane bliver eneste charteroperatør i Aalborg for Bravotours

I går landede det nystartede danske flyselskab Great Dane Airlines en trecifret millionkontrakt med rejsearrangøren Bravotours. Det vakte stor glæde hos direktør i flyselskabet Thomas Hugo Møller, som værdsætter samarbejdet med Bravo Tours siden flyselskabets start:

Bravo Tours bliver vores største samarbejdspartner, og det er jeg rigtig glad for. Vi har fløjet for dem siden juni, hvor vores første fly gik på vingerne, og vores værdier passer rigtig godt sammen.

Direktør Thomas Hugo Møller, Great Dane Airlines.

De to fly skal dække alt fra Aalborg

Great Dane Airlines har lige nu to Embraer 195, med plads til 118 passagerer i ren Economy Class. Flyets størrelse passer udemærket til efterspørgslen fra Aalborg Lufthavn, hvilket betyder at man nedbringer antallet af tomme sæder.

De to fly skal alene betjene Bravo Tours charterdestinationer fra Maj 2020, og bliver derfor en vigtig spiller i Bravo Tours samlede organisation. Derfor er det vigtigt med et godt samspil, som Peder Hornshøj der er administrerende direktør i Bravotours fortæller at der siden starten har været.

Vi har været med lige siden Great Dane Airlines gik på vingerne første gang, og derfor er vi selvfølgelig glade for, at vi kan indgå endnu en kæmpe kontrakt for sommeren 2020. Great Dane Airlines og Bravo Tours har haft et fantastisk samarbejde i opstarten, og vi har derfor været enige om at fortsætte det nordjyske vækst-eventyr.

Adm. direktør Peder Hornshøj, Bravo Tours

Velkendte charterdestinationer på programmet

Italien, Bulgarien, Rhodos, Kreta og Spanien bliver de lande som flyselskabet vil flyve til for Bravo Tours fra maj i 2020. Flere af landende er dog allerede på det fælles rutekort for de to selskaber, da Great Dane allerede opererer størstedelen af Bravo Tours flyvninger fra Aalborg.

Intet almindeligt charterselskab

InsideFlyer var ombord på selskabets første ruteflyvning, og lavede i den forbindelse en anmeldelse af flyselskabets produkt. Flyselskabet vandt især frem på komfort og spise. Læs hele anmeldelsen her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *