Få bedre plads når i rejser 2 sammen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Dette “tips og tricks” vil øge sandsynligheden for at have et tomt midterste sæde mellem to personer, der rejser sammen. Antagelsen her er, at vores to folk der flyver sammen ønsker at have en 3-personers række for sig selv. Det er typisk nyttigt på fly som Boeing 737 og Airbus A320, hvis sædekonfiguration 3 + 3 eller på en Boeing 777 på langruterne som har 3+4+3 i sædekonfigurationen.

Det lyder måske banalt, men det er ikke mere kompliceret end at du og din rejse partner ved check-in (enten online / app eller skranken) vælger henholdsvis vindue og midtergangsædet på en ledig tre-personers række.

Grafisk illustration til brug for sædevalg.
Grafisk illustration til brug for sædevalg.

 

Hvordan vil det forhindre en person i at sætte sig selv i det midterste sæde?” tænker du måske nu.

Tja, det forhindrer ikke nogen i at vælge sædet, men det midterste sæde er kendt som den mindst populære plads. Så hvis der er andet end det midterste sæde tilbage, er det meget usandsynligt, at nogen aktivt ville vælge at sidde mellem jer. Hvis kun midterste pladser er ledige, indikerer beregningen en større sandsynlighed for, at personen vælger et andet midterste sæde end mellem jer. Sandsynligheden for et tomt midterste sæde falder naturligvis jo fuldere flyet er.

 

Flyet er næsten fuldt, og vi vil ikke risikere at have nogen imellem os,” er et sandsynligt argument for at booke sæder ved siden af hinanden.

Ideen hidtil er fair nok, men lad os analysere dette endnu videre: Hvis du og din rejse partner booker en vinduesplads og midtersæde ved siden af ​​hinanden, vil midtergangs sædet i samme række være meget attraktiv for andre passagerer. Hvis flyet derudover er næsten fuldt, vil der næsten helt sikkert ende en passager i det sæde, og en af ​​jer skal tilbringe turen klemt i det midterste sæde.

 

Der sætter en person mellem os. Hvad nu?

Det er der hvor det altid kan betale sig at følge dettte trick: du får uanset hvad sæde ved siden af ​​hinanden! Så snart en person kommer og siger “hey, jeg skal sidde mellem jer,” så forklar ham, at du er på rejse sammen, og spørg, om han er villig til at bytte med en af ​​jer (enten vindue eller midtergang). personen vil sandsynligvis være  glad for ikke at skulle sidde i midten, og vil skifte plads uden at bære nag. Det er næsten utænkeligt, at han ville insistere på at sidde mellem jer.

 

Konklusion

Du har alt at vinde og intet at tabe ved at bruge dette trick, næste gang i er to sammen ude at flyve. Vi har her på Bonusfeber stor success med at bruge dette “tips & tricks” på både Europæiske og langruterne. Så gå blot i gang med at reservere sæderne på denne måde næste gang I skal flyve to og to sammen.

 

Illustrationen er fra en Garuda Indonesia Boeing 737-800.

Kilde: Bonusfeber.no og forfatteren er Henning.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Kristoffer Palm siger

    Tak for dette gode tip. Det er sjovt de ikke ændre lidt på flyets design, så man i stedet for sidder 2 og 2 i siden også flere sæder i midten. Men de skal selvfølgelig proppe så mange sæder ind som de kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *