Tjen bonuspoint med Airbnb og British Airways

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I de senere år, har Airbnb vist sig som en meget populær service og en stærk konkurrent til hotelbranchen i mange lande. Selvfølgelig er en af de største mangler hos Airbnb, i hvert fald for vores læsere, fraværet af bonusprogrammer og bonuspoint. Nu er løsningen imidlertid her, i hvert fald for bonusjægere, der er medlemmer af British Airways Executive Club.

I modsætning til at optjene overnatninger eller point på hoteller, har man hos Airbnb ingen chance for at optjene point. Nu har Airbnb dog, i samarbejde med British Airways gjort det muligt at optjene Avios, både for lejere og udlejere hos Airbnb.

For dem af jer, der måske har levet under en sten i de sidste ti år, er Airbnb en tjeneste, hvor du enten kan udleje dit eget hjem/værelser ud eller leje private hjem/værelser. Tjenesten er blevet kritiseret, fordi det øger presset på boligmarkedet i mange byer. Tjenesten er dog blevet meget populært blandt rejsende over hele verden.

Tjen Avios på leje og udlejning

Som medlem af British Airways Executive Club, kan du altså nu optjene Avios, både når du lejer ud eller lejer via Airbnb. Når du lejer via Airbnb, tjener du 3 Avios pr. Euro, britiske pund eller amerikanske dollars, du bruger. I det omfang du har mulighed for at vælge, så giver det mest mening, at vælge at betale i dollar. Hvis du ikke har brugt Airbnb før, vil du også modtage 500 Avios for din første reservation.

Som udlejer er det også muligt at optjene point. Som en velkomstbonus modtager du 8.000 Avios ved første udlejning.

Du kan finde flere oplysninger om tilbuddet på British Airways Executive Clubs hjemmeside.

Lad andres ferie betale din ferie

Udlejning af dit hjem eller at bo i andres private hjem, er nok ikke noget for alle. Som udlejer er der dog en god mulighed for at tjene penge på at at nogen bor hos dig, mens du ikke selv er hjemme. Derudover er det som rejsende også en god mulighed for at komme tættere på lokalbefolkningen.

Bruger du selv Airbnb eller foretrækker du at bo på hotel?

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Martin på insideflyer.no 

Billeder: AirbnbHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *