Emirates bringer den lokale sommer ind i menuen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates pifter sine sommermenuer op med sæsonbestemte frugter. Med over 110 millioner måltider serveret om året, er det muligt for Emirates’ kokke konstant at udforske ingredienser og kreere inspirerende menuer med friske, sæsonbestemte ingredienser, der imødekommer den internationale gane.

Køkkenet kreerer dagligt måltider til 520 flyvninger og serverer 209 måltider i minuttet. Alt sammen bliver det udført af Emirates’ 1800 kokke og deres store arsenal bestående af 12.450 opskrifter.

Hen over sommeren vil Emirates lancere en række sæsonbestemte menuer på udvalgte flyruter. Specialtilbuddet vil indkredse smagen fra sommerhøsten – lige fra den klassiske, engelske jordbærdessert, Eton Mess (som ses på billedet på artiklen) på ruter til Storbritannien til den originale, indiske ret, Kheer, med Alfonso mangoer på flyruter mod Indien.

I juli kan First- og Business Class-kunder, der rejser til Storbritannien og Irland, nyde et stort udvalg af sommerretterne med sæsonens jordbær, herunder den klassiske, britiske sommerret Eton Mess. Jordbær-eclairs, en jordbærfløde-specialitet og en dekonstrueret mille-feuille med porcherede jordbær, hvid chokolade-creme, wienerbrød og basilikum tuille vil også blive serveret. Emirates valg af desserter til sine ruter i Storbritannien og Irland i juli alene kræver mere end 200 kg. friske jordbær.

Kunder, der rejser til Indien i løbet af juli, vil nyde sæsonens smag af Alfonso mangoen, da flyselskabet gør den tropiske frugt til stjernen i desserterne på alle flyklasser. First- og Business Class-kunder vil blive forkælet med en lagkage på Alfonso mangoen, mens Economy Class-kunder vil kunne nyde en Alfonso mango og den klassiske indiske ret, sago kheer. Den særlige ‘Månedens Menu’ kræver næsten 6 tons Alfonso mangoer og mangopuré – naturligvis indkøbt fra Indien.

Emirates’ First- og Business Class-passagerer, der rejser til og fra Italien i august, kan se frem til at smage på sæsonens Heirloom tomater serveret med burrata-osten. En italiensk ost lavet på mozzarella og fløde. Burrata, hvis navn kan oversættes til “smørret”, har et fast yderlag af ost lavet på frisk mozzarella, som formes til en pose fyldt med blød, trævlet ost og frisk fløde. Osten, der serveres om bord, laves dagligt og frisk fra bunden ud fra traditionelle metoder af ostemejerister lokalt i både Italien og de Forenede Arabiske Emirater. Burrataen går perfekt i spænd med den søde og krydrede smag af Heirloom tomaterne, der har modnet hen over sommeren.

Emirates beriger kunderne med specielle menuer året rundt til globale arrangementer som det kinesiske nytår, ramadan og påske, og tager højde for sæsonens tilgængelige ingredienser. I sidste måned introducerede flyselskabet også måltider i overensstemmelse med den europæiske høstsæson. Det er delikatesser som f.eks. hvide asparges på flyruter til Tyskland, Amsterdam og Frankrig. Ligesom der blev introduceret Hanami-inspirerede menuer på fly til Japan i løbet af kirsebærblomstersæsonen i april.

Flyselskabet er stolt af sit langvarige, globale partnerskab med lokale udbydere af høj kvalitet. Det stammer fra Emirates’ fokus på simple, veltilberedte retter, der fremhæver deres destinationers lokale køkken.

Madentusiaster kan komme ‘behind-the-scenes’ på menuerne fra Emirates og de globale samarbejder med Emirates Food Channel, der er tilgængelig på Ice, flyselskabets prisvindende underholdningssystem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *