To spændende ting som sker i næste uge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I næste uge, nærmere betegnet den 1. september 2021, sker der to nye og spændende ting. Den ene er en hotel åbning og den anden er at SAS sætter deres første Airbus A321LR i drift på Boston ruten.

Hotellet NH Collection Copenhagen åbner dørerne til “Ørkenfortet” den 1. september 2021. Den internationale hotelkoncern NH Hotel Group er således klar til at byde kunder velkommen til det 5-stjernede NH Collection Copenhagen, Det er NH Hotel Groups første hotel i Norden, så det bliver et spændende bekendtskab.

Læs også: Ørkenfortet bliver ikke til et Hilton hotel alligevel

Modelfoto fra dengang det var planlagt som Hilton hotel.

Bygningen skulle oprindeligt have været et nyt Hilton hotel, men dette blev midt i renoveringen af bygningen ændret til et NH Collection hotel.

SAS sætter endelig deres Airbus A321LR i drift

Efter en lang ventetid, så kan vi endelig se at den første Airbus A321LR SAS har modtaget i drift. Dette sker også den 1. september 2021 på ruten mellem København og Boston. Flyet har registreringsnummeret SE-DMO og du kan følge flyet på FlightRadar her.

Flyet blev modtaget fra Airbus den 15. oktober 2020. Der var vi ude og fange det første billede af flyet lande på dansk jord.

SAS Airbus A321LR for første gang på dansk jord – Foto: Henrik Olsen

Flyet har ikke været i drift endnu, men har kun fløjet trænings og vedligholdelsesflyvninger. Det har haft en lille tur til Stockholm efter en tur i Tallinn for vedligeholdelse og kom tilbage til Københavns Lufthavn i dag klokken 11:17.

InsideFlyer er blevet inviteret til at se flyet indvendigt inden den første afgang til Boston i næste uge.

Presseinvitation fra SAS til InsideFlyer

Så følg med her på siden og vi kan love dig billeder af flyets kabine, så du endeligt kan se hvordan SAS har valgt at indrette de 3 kabineklasser: Business Class, SAS Plus og SAS Go.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Frank siger

    Jeg ved ikke lige hvor og hvornår SAS’s A321LR kommer i luften med passager, men det sker ikke d. 1/9 på turen CPH-BOS, for den afgang er netop blevet aflyst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *