De 5 bedste lounger på verdensplan for rejsende med KLM og Air France

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I går kunne vi skrive at Aalborg Lufthavn er blevet valgt som være stedet for verdens bedste lounge i 2021. Dette skete i passagerundersøgelse for rejsende med KLM og Air France. Nu kan vi vise dig de 5 bedste og at der er endnu en dansk lounge i blandt.

Da vi fik nyheden i går med at Aalborg Lufthavn havde fået prisen som verdens bedste lounge i 2021 blandt rejsende med KLM og Air France, så blev vi naturligvis lidt mere nysgerrige. Vi ville gerne kende til top 5 og til vores overraskelse indeholder top 5 faktisk endnu en dansk lounge.

Læs mere: Aalborg Lufthavn har verdens bedste lounge

I forbindelse med nyheden i går, så udtalte Anita Wagner Feddersen, som er salgsdirektør for Air France – KLM i Danmark og Island følgende:

I denne temmelig usædvanlige tid er det vigtigt, at man fejrer de lyspunkter, som dukker op. Vi syntes at det er helt fantastisk at vores passagerer på globalt plan har stemt loungen i Aalborg Lufthavn op på førstepladsen i 2021. Det er en uvurderlig anerkendelse af vores samarbejdspartners store arbejde.

Anita Wagner Feddersen, Salgsdirektør for Air France – KLM Danmark og Island.

Hvordan ser top 5 ud?

For at kende top 5, kontaktede vi netop Anita Wagner Feddersen, for at få at vide, hvilke andre 4 lounger der er med i top 5.

Til vores overraskelse, så har Danmark endnu en lounge med i top 5. Det er loungen i Billund Lufthavn, som har fået sig en fin femteplads.

Se top 5 loungerne for 2021 her:

  1. Aalborg
  2. Muscat
  3. Venedig
  4. Quito
  5. Billund

Har du prøvet nogle af loungerne?Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *