Torsdag: SAS Now or Never med mulighed for at du kan holde sensommer i Boston

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag er Boston på programmet, når torsdagens SAS Now or Never udsalg starter klokken 18:00. Læs med her hvorfor du bør overveje en tur til Boston.

Boston er typisk ikke den by man først tænker på, når man snakker om at tage på storbyferie til USA. Men Boston er bestemt et besøg værd og især på en sensommertur vil du ikke blive skuffet.

Byen ligger ved vandet og naturen generelt betyder meget. Men også byens historie har noget at fortælle.  Boston er New Englands områdets “hovedstad” og det er her, hvor du bedst fornemmer de europæiskes rødder. Boston bliver også kaldt universitetsbyen med legendariske universiteter som f.eks. Harvard og MIT

Prisen og rejserperioden

Prisen til Boston fra København er 2.999,- kroner for en returbillet.

Rejseperioden i denne uge er godt nok lidt kort. Den gælder fra den 15. august og frem til den 29. september 2017.

Søg på datoer og bestil din billetter her.

Hvad kan jeg opleve i Boston?

Boston byder på mange muligheder. Da det er en by ved kysten er det naturligt at vandet spiller en stor rolle. Men ellers er naturen omkring Boston også en mulighed.

Hvor ligger Boston?

Derudover er det også hjemsted for ting som  Freedom Trail, Harvard University det ikoniske Fenway Park. Se mere i denne PR video for Boston:

Læs mere om Boston

Læs mere i denne artikel, hvor Annette Seier Johansen fra den danske rejseblog OnTrip.dk blandt andet kommer med flere gode råd om hvad du kan se i Boston.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *