TUI-ansatte kan arbejde “hjemmefra” i udlandet

Strand

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

TUI lancerer nu programmet TUI Workwide, som giver ansatte mulighed for at bruge 30 arbejdsdage om året fra steder i udlandet, som de selv bestemmer.

Ansatte hos TUI, som ikke er afhængige af at arbejde fra et bestemt sted, får nu mulighed for at bruge op til 30 arbejdsdage om året fra udlandet. Hvad enten det er for at besøge familie eller i forlængelse af ens ferie, tilbyder TUI nu den fleksibilitet til samtlige ansatte verden over, så længe det er muligt at arbejde effektivt fra det sted, man vælger.

Vi har aldrig tvunget vores ansatte til at møde ind på kontoret, hvis de arbejder bedre hjemmefra. For mange ansatte kræver det kun en computer at kunne udføre sine arbejdsopgaver, og så kan man jo ligeså godt udføre dem fra et andet land. Tillid er en vigtig værdi i vores virksomhed, som vi også skal leve efter, og med dette program tilbyder vi ekstrem fleksibilitet og noget, som vores ansatte forhåbentlig vil sætte pris på.

Mikkel Hansen, kommunikationschef hos TUI.

Der er intet krav om, at det skal være 30 sammenhængende arbejdsdage og det er op til medarbejderen selv, hvor man vil arbejde fra.

Ny måde at arbejde på grundet corona pandemien

Tidligere på året annoncerede TUI’s engelske afdeling, at 3.000 kontoransatte fremover kun vil være påkrævet at møde på kontoret én gang om ugen.

TUI Workwide-programmet gælder for alle koncernens ansatte verden over.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *