TUI er klar med første afgang til en destination uden for Europa i 572 dage

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I næste uge, den 6. oktober, letter et fly med TUI-gæster fra København mod det populære turistområde Hurghada i Egypten. Det er den første afgang, som TUI’s danske afdeling har til et land uden for Europa i 19 måneder.

Siden marts 2020 har TUI ikke sendt danskere til rejsemål uden for Europa. Men nu er det snart slut, for vintersæsonen banker på og det betyder, at danskerne søger mod sydligere rejsemål end inden for Europas grænser for at få sol på kinderne.

TUI har første afgang til Egypten i starten af oktober og senere på måneden genoptager rejseselskabet også rejser til Kap Verde, et andet populært rejsemål der ligger lidt syd for De Kanariske Øer.

Den 6. oktober er det første gang i 572 dage, at TUI i Danmark sender gæster til en destination uden for Europas grænser. 

Sammenlignet med samme periode i 2019, har TUI lige nu solgt 63 procent flere pladser til Hurghada og 79 procent flere pladser til Kap Verde, hvor det specielt er øen Sal, der hitter.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *