Expo 2020 åbner i dag i Dubai og med et Emirates boarding kort kan du opleve det gratis.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vil du opleve Dubais dynamiske atmosfære, så er det nu, du skal slå til. Aldrig har der været flere oplevelser og gode tilbud til dig, der trænger til en pause fra Nordens efterår og vinter.

I dag, den 1. oktober, slår Expo 2020 portene op til et Slaraffenland af oplevelser. Samtidig lancerer flyselskabet Emirates flere gode tilbud til rejsende til værtsbyen, Dubai.

Det er let at benytte sig af de mange tilbud. Man skal blot trække sit Emirates boardingkort op af lommen, så er der gratis adgang til Dubai Frame; en af ​​byens mest ikoniske attraktioner med panoramaudsigt over både det gamle og det nye Dubai.

Et Emirates boardingkort giver desuden rabatter og fordele hos over 500 butikker, spisesteder og andre attraktioner i både Dubai og resten af UAE.

Der er flere gode grunde til at tage til Dubai denne vinter. Ud over en kalender sprængfyldt med kultur- og sportsbegivenheder i verdensklasse, er Dubai som bekendt vært for Expo 2020 fra oktober 2021 frem til marts 2022.

Emirates er officiel partner for Expo 2020, og har selv en imponerende pavillion, som absolut er et besøg værd.

Der er flere eksempler på, hvilke ekstra attraktioner og rabatter, som et Emirates boardingkort giver adgang til her.

Et sikkert Expo 2020-besøg

Expo 2020-besøgende over 18 år bør være fuldt vaccineret mod COVID-19 inden besøget. Er man ikke det, skal man have en negativ PCR-test, der er taget inden for 72 timer.

For at gøre det enkelt at besøge Expo 2020, tilbyder Expo 2020 en gratis PCR-test allerede ved ankomsten til Dubai – man skal blot vise sin Expo 2020-billet for at få den gratis test i testloungen i ankomsthallen i Dubais lufthavn, Terminal 3.

Gratis PCR-test er også tilgængelig i et anlæg ved selve ​​Expo 2020-området.

Gratis Emirates Expo Day Pass

Emirates-kunder, der besøger eller rejser gennem Dubai under Expo 2020, er berettiget til et gratis Emirates Expo Day Pass for hver flybillet booket hos Emirates.

Mere information her.

Optjen ‘en mil i minuttet’ i Dubai

Optjen 1 Skywards Mile for hvert minut, du opholder dig i Dubai mellem 1. oktober 2021 og 31. marts 2022. Eksisterende og nye Emirates Skywards-medlemmer, der tilmelder sig programmet inden d. 31. marts 2022, kan benytte tilbuddet og tjene op til 5.000 ekstra Miles.

Tilbuddet gælder alle Emirates-flybilletter købt mellem 1. august 2021 og 31. marts 2022.

Mere information her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *