Air France flyver nye Airbus A220 til København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Air France fortsætter med at forny sin flåde og den fuldstændig nye Airbus A220 vil spille en væsentlig rolle i selskabets mål omkring bæredygtighed. Ruten fra Paris til København bliver en af de første, hvor du kan møde den nye flytype.

Den 29. september modtog Air France den første af 60 Airbus A220-300, som det franske flyselskab har bestilt til at erstatte de nuværende Airbus A318’er og A319’er der flyver på short – og medium-haul distancer. Fra den 3. januar vil den nye flytype være til at se på ruten mellem Paris CDG og København.

“Det er med stor glæde, at vi byder A220 velkommen i vores flåde i Danmark. Brugen af denne nye flytype, hvis komponenter er fremstillet af lettere materiale, betyder at vi reducerer vores CO2 udledning, foranlediget af 20% mindre forbrug af brændstof. I alt udskifter vi 60 fly i flåden, hvilket vil gøre en stor forskel.”

Gauthier Le Masne, Commercial Director Air France KLM North Europe.

Airbus A220

Den nyeste generation af Airbus 220 understøtter luftfartsselskabets forpligtelser inden for bæredygtighed med 20% mindre forbrug af brændstof, sammenlignet med de flytyper der erstattes – takket være brug af det lettere materialer. Samtidig vil støjniveauet være 34% mindre.

Udskiftningen vil spille en afgørende rolle for at nå Air France’s mål inden for bæredygtig udvikling. F.eks. har flyselskabet et mål om en reduktion på 50% i CO2-udledning på indenrigsrutenettet fra Paris-Orly lufthavnen og inter-regionale ruter i 2024 og en 50% reduktion i CO2 udledning pr. passager/km i 2030.

“Vi er overbeviste om, at denne nye flytype vil blive værdsat – ikke kun ud fra et bæredygtighedsaspekt – men ligeledes for de bredere sæder, de større rum til håndbagage og Wi-Fi under flyvning.”

Gauthier Le Masne, Commercial Director Air France KLM North Europe

Godt nyt for passagererne

Den nye Airbus A220 vil kunne byde 148 passagerer velkommen i en 3-2 kabinekonfiguration. Passagererne kan glæde sig over en betydelig forbedret oplevelse med bredere sæder, store håndbagagerum, bredere gangarealer og Wi-Fi under flyvning. Hvert sæde vil være udstyret med USB-porte af type A og type C, og alle passagerer vil have glæden af Wi-Fi-adgang fra deres personlige enheder.

Kilde og billeder: Air FranceHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *