TUI præsenterer rejsetrends for 2021

TUI - Familie på strand

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

TUI’s forudsigelserne er baseret på kundedata og analyser samt spørgeundersøgelser på TUI’s danske hjemmeside, hvor mere end 1.000 danskere har givet deres holdning til kende.

Den nostalgiske rejse

2020 har været et år med meget isolation og rejsende har derfor et større ønske om at blive genforenet med deres kære og besøge steder, de har savnet. Udforskning af nye dele af verden må vente lidt endnu, når førsteprioriteten bliver at vende tilbage velkendte rejsemål, hvor sol, samvær og afslapning fylder mere end kultur og udforskning. 

Naturoplevelser

Sundhed får en endnu større prioritet end tidligere. Men i stedet for at svede vores ryg til i et fitnesscenter, vil vi langt hellere ud og være aktive i naturen. Fokus er også på at forstå og bidrage til sociale og økonomiske aspekter af den destination, man besøger. Shopping og lokale forlystelsesparker må vente lidt endnu. 

Planlæggeren

Pandemien har fået os til at genoverveje de fleste ting og givet os tid til at drømme og planlægge. Når verden åbner op igen, vil vi have et stort fokus på, hvordan vi kan realisere den helt store drømmerejse, som vi måske kun kommer på én gang i løbet af vores liv. Vi nøjes nok med de mindre ture i starten, indtil vi har dannet os et klart overblik over priser, muligheder og pandemiens indvirkning på den destination, vi drømmer om at besøge.

Workation

Hvis der er noget, 2020 har lært os, så er det at arbejde hjemmefra. Vi er blevet mere fleksible i den måde, vi arbejder på. Derfor vil der også blive plads til arbejdscomputeren i baggagen, når vi bevæger os sydpå med vores nærmeste. Korte weekendture erstattes af længere ophold, fordi et par ekstra dage kan bruges på en kombination af arbejde og ferie. Ordentligt Wi-Fi på hotellet og børneklub er høje kriterier for familien, der ønsker at kombinere arbejde og ferie.

Sikkerhed og tryghed

Sundhed og sikkerhed kommer til at fylde meget. Pandemien har for alvor sparket til ønsket om at have styr på de bedste rettigheder hjemmefra, som skal sikre, at vi er står stærkt, hvis uheldet er ude på destinationen – økonomisk såvel som tryghedsmæssigt. Fokus på rejseforsikringer er større end nogensinde før.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *