Ubegrænset gratis wifi i Dubai Lufthavnene

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Der er gode nyheder for rejsende gennem Dubai! Siden sidste weekend har passagerer fået gratis wifi i Dubai Airport (DXB) og Dubai World Central (DWC).

Det er blevet indført efter en succesful prøveperiode tidligere på året i den nye Concourse D. Med det nye, forenklede system kan brugerne komme online med kun et klik. Loginsiden vil også vise bedre information, afhængig af hvor i terminalen man logger ind. Hastigheden “vil sætte en ny benchmark for lufthavne verden over”, ifølge annonceringen. For at kunne garantere den høje hastighed og tilgængelighed installerer Dubai Airport mere end 6000 wifi-routere.

Dubai Airport Concourse D
Den helt nye Concourse D

Investering i oplevelsen

Michael Ibbitson, Executive Vice President of Business Technology, erkender at rejsende nu om dage forventer at kunne gå online både før og efter en lang rejse. For at betjene de 83 millioner passagerer der bruger DXB og DWC om året investerer lufthavnene stort i infrastrukturen.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *