Veganuary – Emirates frister med vegetarretter på menukortet hele januar

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates fokuserer igen i år på Veganuary ved at tilføje endnu flere plantebaserede valgmuligheder til menukortet i januar. Hele 170 plantebaserede retter er udviklet specielt til flyselskabets passagerer.

Emirates serverede intet mindre end 345.000 plantebaserede måltider sidste år. I takt med den stigende efterspørgsel på veganske måltider har Emirates igen i år valgt at fokusere på Veganuary.

Veganuary er en verdensomspændende bevægelse, der opfordrer til at leve vegansk – især i januar ovenpå julens overflod af mad. For at støtte en mere plantebaseret start på det nye år har Emirates derfor sat hele 170 veganske retter på menuen – udviklet i samarbejde med et stjernespækket hold af kokke og ernæringseksperter. Flyver du med Emirates i januar, kan du for eksempel se frem til:

  • Tofu Jalfrezi – en stirfry med krydret tofu og grøntsager serveret med dampede vilde ris og tandoori broccolini
  • Shitake-ravioli serveret med korianderpesto og edamamebønner
  • Ancho chili med tre forskellige slags bønner – en krydret vegansk gryderet af peberfrugter og bønner med majsbrød, chimichurri og tofu-aioli
  • Stegte ris med shitake serveret med sauterede asparges, østerssvampe og Marmite-sauce
  • Misir Wat – en etiopisk-inspireret stærk linseret servereret med sauteret spinat, krydrede kartofler og gulerødder
  • Udover de veganske middagsretter tilbyder Emirates også en række plantebaserede desserter til at runde måltidet af med. En speciel vegansk ost bliver introduceret på Economy Class – på Business og First Class er der tilføjet en vegansk mulighed til udvalget af gourmetchokolader.

Vegansk er altid en mulighed hos Emirates

Selvom det altid er muligt at forhåndsbestille veganske måltider på alle Emirates’ fly og klasser, så er det første gang, at en vegansk menu er tilgængelig på lige fod med de konventionelle retter. Udover de normale tre menuer vil den plantebaserede menu være tilgængelig på både First og Business Class på ruter fra Dubai til USA, Europa, Australien, New Zealand, Sydafrika og Addis Adaba.

Passagererne kan selvfølgelig altid bestille om de veganske måltider såvel som andre specielle retter på alle andre ruter og klasser – det skal blot gøres senest 24 timer før afgang.

Verdens største, flyvende restaurant

For passagerer, der endnu ikke er parate til at slippe tanken om en perfekt stegt beef wellington eller et saftigt stykke fisk, så er Emirates’ konventionelle menu’ ligeledes udført af prisvindende kokke. Hvert år serverer Emirates 110 millioner måltider, hvor der bliver lagt samme omtanke og sans for detaljen i alle retter uanset om rejsen foregår på Economy, Business eller First Class.

Med mere end 55 millioner spisende passagerer om året fra over 140 byer fordelt på seks kontinenter, er der ingen, der forstår globale kulinariske trends bedre end Emirates, i det menuen altid er inspireret af destinationen man flyver til ombord på verdens største flyvende restaurant.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *