Vild landing af en Emirates Airbus A380 i Düsseldorf

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For nogle dage siden var der en hård sidevind i området omkring Düsseldorf. Da en Airbus A380 fra Emirates skulle lande fik vi at se hvor dygtige piloterne er, da det blev en ret vild landing.

Generelt er jeg klar over hvor sikkert det er at flyve og hvor dygtige piloterne er. De sikre at vi gang på gang kommer sikkert i luften og ned på jorden igen.

At se landinger i sidevind, kan få en til at blive nervøs og tænke at det ikke er sikkert. Men igen ved at se flere af dem, så kommer de sikkert ned og det viser at det er sikkert. De gange der ikke er usikkerhed, så afbryder piloterne landingen og prøver en gang til.

Stormen Xavier kom forbi Tyskland

I denne uge var der en periode med megen sidevind i Düsseldorf grundet stormen Xavier, og der fik vi at se en ganske vild og hård landing af en Emirates A380, som var kommet fra Dubai.

Se landingen her:

 

Flyet landede i Düsseldorf men stormen Xavier var i gang i Tyskland. Dette gav den hårde sidevind. Selve landingen var hård og det må ikke have været sjovt at være passagerer under denne landing. Men igen – det viser hvor dygtige piloterne er.

Andre eksempler på landinger i kraftig sidevind

Du kan se et par andre videoer, hvor fly lander i kraftig sidevind herunder.

Eksempler på mindre turbopropelfly, som lander i sidevind:

Eksempel fra en dag med kraftig vind i Prag:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *