Virgin Atlantic og Delta fejrer 5 års samarbejde på tværs af Atlanten

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Virgin Atlantic og Delta startede tilbage i 2014 et samarbejde på tværs af Atlanten og 5-års jubilæet fejres i løbet af februar med små overraskelser til selskabernes fælles kunder.

Rejsende på udvalgte ruter mellem London Heathrow, Atlanta og New York JFK vil få udleveret små signatur godbidder i form af cocktails, hjerteformet chokolade, varme småkager og Virgin Atlantic Happy Socks. Jubilæet fejres også med en fælles reklame kampagne med fokus på de fordele samarbejdet har givet rejsende med de to selskaber.

Fotokredit: Delta.

Nogle af fordelene som selskabets kunder kan nyde godt af inkludere blandt andet:

  • Bedre fly muligheder: De to selskaber operere nu op til 74 daglige non stop flyvninger mellem USA og Storbritannien. Det er næste 20% flere end i 2014.
  • Ny teknologi: Rejsende kan nyde godt af forbedringer som automatisk bagage drop i Heathrow og Gatwick, real time bagage tracking via Delta´s app og biometrisk sikkerhedstjek i Atlanta lufthavn.
  • Nemmere forbindelser: Selskaberne er placeret i samme terminaler i otte lufthavne, hvilket er med til at gøre dem førende i forhold at få fly afsted til tiden i London Heathrow, og gøre det lettere for rejsende at nå forbindelser videre til over 200 destinationer i USA.
Virgin Atlantic Boeing 787.
Foto kredit: Virgin Atlantic.

Juha Jarvinen, Executive Vice President, Commercial, for Virgin Atlantic, udtaler:

Vi er meget stolte over, at mere end 24 millioner rejsende har valgt at flyve med Virgin Atlantic og Delta på tværs af Atlanten siden starten på vores partnerskab for fem år siden.  Begge flyselskaber arbejder utrætteligt på, at levere den bedste kundeoplevelse –  lige fra investering i ny teknologi til de mest punktlige flyvninger ud af London Heathrow. I år tager vi næste skridt på rejsen når vi udvider vores samarbejde med Delta, Air France og KLM og vi glæder os til, at tilbyde vores uovertrufne service til endnu flere kunder.

Delta Boeing 777-200LR. Foto kredit: Delta.

Corneel Koster, Delta’s Senior Vice President – EMEAI, udtaler endvidere:

Vi har kombineret styrkerne i vores selskabet og føjet to prisvindende flyselskaber med stærke brands sammen, som begge tilbyder et højt service niveau og stræber efter at gøre flyrejsen til en fornøjelse. Partnerskabet er kun blevet styrket undervejs og er meget populært blandt vores kunder. Den originale aftale var en game changer for Delta, som gjorde os i stand til, at konkurrere på de transatlantiske forretningsruter til og fra London Heathrow og i lige høj grad gav Virgin Atlantic hidtil uset adgang til Delta´s netværk i USA.

Kilde: Delta.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *