Volotea med endnu en rute til København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi skal ikke længere tilbage end i går hvor Volotea annoncerede ruteåbning til franske Nantes. Nu viser det sig at selskabet har meget større ambitioner og selskabet lancere nu også en rute til Franske Marseilles

Volotea kan simpelthen ikke få nok af det danske marked. Dette emne beskrev vi om i går da selskabet, få dage forinden annoncerede at de ville åbne en rute til den danske hovedstads lufthavn. Nu viser det sig at selskabet har mod på mere København, og allerede før den første rute kommer i luften. Ja så lancere Volotea rute nummer 2 fra den danske hovedstad.

Ruten går i denne omgang til Franske Marseilles der normalt har været en fast sæsonrute for franske “AirFrance”. AirFrance er efter Covid-19 Pandemien dog ikke vendt tilbage til København-Marseilles, men nu giver Volotea ruten et forsøg.

Ruten vil blive fløjet 2 gange om ugen, men det er endnu ikke muligt hverken at se frekvenser, eller dato for rutestart. Billetter lægges formodentlig snart i offentligt salg igennem Voloteas hjemmeside.

(Forside foto: Volotea, Foto: Bongoplanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *