Vuelings første besøg i Billund lufthavn

Vuelling Airbus A320

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fredag den 18. juni, landede det spanske lavprisflyselskab Vueling fra Barcelona i Billund Lufthavn for første gang.

Vuelling skal flyve to gange ugentligt mellem Billund og Barcelona og fredagens første returflyvning var med den danske kaptajn Kim Søegaard.

InsideFlyer havde vores gode venner fra Bongoplanes til stede og de har fanget nogle gode billeder og denne video, hvor du ser Vuelling flyet få den traditionelle ankomst med vand salut.

Vueling er et ruteflyselskab, hvor passagerne kan booke rejser direkte hos dem, men de er også kendte for at have tætte samarbejder med rejsebureauerne. Og det giver et stort, attraktivt rejseudbud til de danske ferierejsende.

Vuelling Airbus A320
Vuelling Airbus A320. Foto: Bongoplanes

Det spanske flyselskab har længe stået højt på prioriteringslisten i Billund Lufthavn, fordi deres ruter er yderst interessante for de danske rejsende, men de har også godt fat i de spanske turister, der vil til Danmark.

Vi er stolte af at kunne byde Vueling velkommen til Billund Lufthavn. Det er et stort, velforankret flyselskab i Spanien, der sammen med den populære rute til Barcelona også bringer andre spændende destinationer med sig.

Men vi har også en lang række attraktive destinationer her i Danmark, og med Vuelings popularitet i Spanien vil det helt sikkert bringe spanske turister til Danmark.

Jan Hessellund adm. direktør i Billund Lufthavn

Vueling udvider allerede rutenetværket fra Billund Lufthavn

Allerede inden første landing i Billund Lufthavn har Vueling annonceret en rute med en ugentlig til Gran Canaria. Og det er med til at åbne op for rutefly for danskerne til De Kanariske Øer.

Danskerne er vilde med De Kanariske Øer heriblandt Gran Canaria. Vi har en del charterrejser dertil, men når Vueling åbner op for rutefly, giver det danskerne en større fleksibilitet i at planlægge sin egen personlige rejse. Og vi ser fra alle andre rutefly, at det er populært.

Vi er da også glade for, at de ser et så stort potentiale fra Billund Lufthavn, at de udvider rutenetværket allerede før deres første operation. Nu har Vueling ruter til Barcelona, Mallorca, Malaga og Gran Canaria. Det siger noget om den aktivitet, vi forventer at se den her sommer – og det er gode takter.

Jan Hessellund adm. direktør i Billund Lufthavn

Dansk kaptajn glad og stolt over det nye samarbejde

Da Vuelling fredag slog landingsstellet ud på landingsbanen i Billund, var det med den danske kaptajn Kim Søegaard ved styrepinden. Kim Søegaard er både opvokset i Billund og har haft sin daglige gang i Billund Lufthavn indtil, han landede i lufthavnen for sidste gang som kaptajn i Premiair i 2003. Nu skal han som kaptajn i Vueling igen til at lande i Danmarks anden største lufthavn, og det vækker stolthed hos den danske kaptajn.

Med hans gode kendskab til Billund Lufthavn og lufthavnens optageområde er han sikker på, at samarbejdet bliver en succes.

Jeg har altid med stolthed i stemmen fortalt, at jeg kommer fra Billund. Alle, der har kendskab til lufthavnen, har nemlig samme opfattelse som jeg: Det er en utrolig grundig lufthavn, der gør alt for at gøre kunderne glade. Jeg bliver ikke bare glad for det nye samarbejde mellem Vueling og Billund Lufthavn – jeg er decideret stolt. Jeg er helt sikker på, at det bliver et stærkt og succesrigt samarbejde, som jeg ser meget frem til at være en del af.

Kim Søegaard, Vuelling kaptanj og ansat i flyselskabet i 17 år.
Vuelling Airbus A320
Vuelling Airbus A320. under take off fra Billund. Foto: BongoplanesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *