Great Dane Airlines atter tilbage i sine flotte danske farver

Great Dane Airlines

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I weekenden har Great Dane Airlines haft to af sine fly på værkstedet for at få sine flotte danske rød/hvide farver tilbage. Vi har fået et par billeder fra værkstedet og glæder os til at se flyene med det danske flag på haleroret igen.

Flyene har været brugt i en længere periode i Vietnam og derfor har de haft det design som det vietnamesiske flyselskab Bamboo Airways har.

Great Dane Airlines
Skiftet fra Bamboo Airways og tilbage til Great Dane Airlines. Foto: GDA/PR

På billedet kan du se transformationen fra Bamboo Airways og til Great Dane Airlines. Det flotte og ikoniske haledesign med det danske flag er blevet synligt igen bag stillaset.

Great Dane Airlines
Sådan ser flyene ud i dene egne farver og design. Foto: Great Dane Airlines

Læs mere: Anmeldelse af en tur med Great Dane Airlines

Flyene er klar til et sommer, hvor det skulle udføre den opgave, som Great Dane Airlines oprindeligt var blevet stiftet for – nemlig at flyve danske chartergæster på ferie.

Vi glæder og over at have flyene hjemme igen, da det netop betyder at der er positive tegn og at rejserne igen bliver mulige.

Hvis du ikke har lyttet til vores interview med CEO for Great Dane Airlines, Thomas Hugo Møller, så vil vi anbefale at gøre det. Her hører du om opstarten og hvorfor de endte med fly og personale i Vietnam.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *