Norwegian skifter CEO igen

Norwegian - We are Back

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Jacob Schram er fortid i Norwegian efter kun halvandet år i front. Det sker godt et måned efter at Norwegian kom igennem deres rekonstruktion, så det tyder på klar uenighed i toppen af Norwegian.

Selvom Norwegian siger de er tilbage, så er der forsat en del afbejde i at gøre flyselskabet helt økonomisk rentabelt.

Den nye CEO er finansdirektøren Geir Karlsen, som også var CEO i perioden mellem Bjørn Kjos afgang og til Jakob Schram startede i 2020. Nu er han så udnævnt som CEO igen og Norwegian melder ud at de søger efter en ny finansdirektør, så denne gang er Geir Karlsen permanent blevet udnævnt som CEO i Norwegian.

Det giver også mening, da det igennem hele rekonstruktionen har været Geir Karlsen, som har drevet processen og stået i front mod pressen.

Geir Karlsen har været i Norwegian siden 2018 og dermed er den af topcheferne, som har været der længst og vist stabiliteten.

Jacob Schram har 9 måneders opsigelse og dermed er han tilgængelig for Norwegian frem til marts måned næste år med mindre de finder en aftale.

Historien om flyselskabet Norwegian forsætter og vi kommer nok til at se mere til det inden det er helt stabiliseret rent økonomisk. At Norge også er sen ude med genåbningen af landet gør også at det har været svært at tjene penge igen. Konkurrencen er også blevet hårdere, da Flyr er nyt flyselskab på det norske marked, som i forvejen har SAS og Widerøe, udover Norwegian. Wizzair trak sig tidligere på måneden fra det norske indenrigsmarked.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *