Her er de fem mest populære hoteller i juli ifølge TUI

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Europa åbner op og danskerne bestiller rejser i stor stil. Her er de fem hoteller, TUI’s danske gæster helst vil til i juli.

TUI Blue Alcudia Pins, Mallorca

Det populære familiehotel har noget for alle aldre og ligger direkte ved den hvide Playa de Muro-strand. TUI Blue Alcudia Pins på Mallorca er især et populært valg for børnefamilierne, der ønsker underholdning og aktiviteter for de små.

TUI Blue Nausicaa Beach, Cypern

Endnu et populært familiehotel, som er placeret centralt i Fig Tree Bay på Cypern. Hotellet er foruden beliggenhed populært for sine moderne lejligheder og poolområde.

Blue Star Iolida Village, Kreta

Hotellet ligger nær Platanias, i gå afstand til kilometerlang strand og har egen vandpark. Et populært valg for Kreta-elskerne, når familien skal med.

Blue Star Stefan Village, Kreta

Stefan Village er beliggende i Agia Marina. Her finder du både en hovedpool, aktivitetspool og børnepool, og så er du i gåafstand til stranden.

TUI Blue Atlantica Aegean Park, Rhodos

Et moderne familieparadis ved Kolymbiastranden, som har noget for hele familien. Maden er for så vidt lokalproduceret og du finder alt fra vandpark og svømmelektioner til sport og træningslektioner.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *