Wifi ombord med gratis messaging hos Air France

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Air France har annonceret en ny ombord wifi service: Air France CONNECT. Du kan vælge mellem tre pakker, og den billigste er helt gratis!

Air France har valgt Gogo 2KU til deres nye wifi. Gogo 2KU er et af de nyeste produkter til inflight internet og giver en god forbindelse, og tilpas båndbredde, til passagererne langt de fleste steder omkring jorden. I følge Air France tager det ikke mindre end 1.500 arbejdstimer at installere de 2km kabler og 300kg udstyr der skal til, på f.eks. en Boeing 777-200.

Priser

Internetadgang vil blive solgt i tre forskellige pakker: Message, Surf, og Stream.

“Message” pakken er helt gratis. Den giver adgang til Whatsapp, Facebook Messenger, iMessage og WeChat, så du kan holde kontakt med venner og familien undervejs. Du kan også bruge Air Frances website og App.

“Surf” pakken er nok til at browse og læse emails. Priserne er i den rimelige ende:

  • €3 på hele strækningen på korte flyvninger.
  • Fra €5 på medium haul.
  • €8 eller 2.700 Flying Blue miles for en time eller €18 eller 6.000 miles på interkontinentale ruter.

Hvis du sidder på en langafstandsflyvning og ikke kan nøjes med underholdningssystemet, kan du gå all-in med “Stream” pakken. Dermed får du en højhastighedsforbindelse til at streame og downloade film under hele flyvningen. Stream pakken koster €30 eller 10.000 miles.

Hvornår?

Air France har installeret wifi på de første fly. I slutning af 2018 vil 22 long-haul og 8 short- og medium-haul fly være udstyret. Air France CONNECT vil være tilgængelig på hele flåden i 2020.

Hvis du vil se, hvad der skal til for at installere wifi på en Boeing 777-200, har Air France lavet en lille film.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *