Air France ser tilbage på 2018

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Air France kan se tilbage på en succesfuld 2018, hvor selskabet ikke bare introducerede 12 nye destinationer, men også kunne fejre sin 85 års fødselsdag.

Air France har samlet nogle af de vigtigste tal og begivenheder i nedenstående oversigt. Det først, og for aktionærene måske vigtigste tal, er at selskabet i 2018 har transporteret 51,4 millioner passagerer. På trods af omfattende strejker kan selskabet dermed notere en stigning på 0,4%.

Air France Wifi

I 2018 begyndte Air France at rulle wifi ud på både deres langdistance, og korte og medium distance fly. Selvom det franske flyselskab dermed er langt bagud i forhold til mange af konkurrenterne, fortsætter udrulningen i 2019. Alle fly i flåden skal være udstyret med wifi i 2020. Den bedste nyhed var dog, at det med den billigste pakke bliver helt gratis, at koble sig på nettet ombord.

Blandt de andre nyheder, som selskabet bemærker i sit tilbageblik, er et nyt interiør på deres Airbus A330 fly. 2018 var også året, hvor business class loungen i Terminal 2E på Charles de Gaulle (CDG) lufthavnen ved Paris blev renoveret, efter loungen i 2G allerede var indrettet på ny i 2017.

Du kan se alle tal og grafikker i nedenstående oversigtsbillede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *