Wizzair suspenderer balkanruter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det evigt ekspanderende lavprisselskab Wizzair lukker af og til også ruter. Denne gang berør det 2 ruter til Skandinavien og en til Nordtyskland.

Wizzair har endnu engang valgt at tilpasse sit rutenet, og denne gang betyder det at Wizzair fjerner 5 ruter fra sit netværk på Balkan. Af disse ruter der fjernes går 2 af ruterne til Sverige og en enkelt til Hamborg.

Ruterne det drejer sig om er ruterne mellem Benja Luka i Bosnien og Stockholm Skavsta lufthavnen. Nís i Serbien til Malmö Sturup. Også er den sidste mellem Benja Luka og Hamborg i Nordtyskland.

Årsagen til rutelukningerne skal blandt andet findes i at Wizzair i den seneste tid har skåret ned på sit rutenetværk til og fra landende placeret på Balkan, og blandt andet grundet utilfredshed over flere elementer.

De øvrige ruter der nedlægges på Balkan er ruterne fra Podgoricia, og til henholdsvis Rom og Wien.

Sarajevo mistede base

Det er ikke længe siden at et andet land på Balkan næsten mistede alle sine ruter fra Wizzair. Hovedstaden i Bosnien, Sarajevo mistede 17 ud af 19 Wizzair ruter med kun en måneds varsel, da det ungarske lavprisselskab valgte at trække sig ud af Sarajevo med sin base.

Lukningen af basen i Sarajevo kostede blandt andet også en rute til København livet.

(Forsidefoto: Wizzair under takeoff i Billund: BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *